English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KONFERENCE PER MAREDHENIET E PUNES NE GJYKATE - Presidenti, Ilir Meta, Kryetari i Gjykates Administrative te Apelit, Kastriot Selita, Drejtori i INFOCIP, Gerti Shella, Ambasadori i Suedise ne Tirane, Johan Ndisi, gjate konferences se organizuar nga INFOCIP me teme “Marredheniet e Punes dhe Shqyrtimi Gjyqesor”, ne Hotel Rogner ne Tirane.
Kategori: Presidenti
E Hene, 11 Shkurt 2019


Presidenti, Ilir Meta, Drejtori i INFOCIP, Gerti Shella, Ambasadori i Suedise ne Tirane, Johan Ndisi, perfaqesuesja e Kontrollit te Larte te Shtetit, Lindita Milo Lati, Avokatja e Popullit, Erinda Ballanca, gjate konferences se organizuar nga INFOCIP me teme “Marredheniet e Punes dhe Shqyrtimi Gjyqesor”, ne Hotel Rogner ne Tirane.
Kategori: Presidenti
E Hene, 11 Shkurt 2019


Presidenti, Ilir Meta, Drejtori i INFOCIP, Gerti Shella, gjate konferences se organizuar nga INFOCIP me teme “Marredheniet e Punes dhe Shqyrtimi Gjyqesor”, ne Hotel Rogner ne Tirane.
Kategori: Presidenti
E Hene, 11 Shkurt 2019


Presidenti, Ilir Meta, Drejtori i INFOCIP, Gerti Shella, gjate konferences se organizuar nga INFOCIP me teme “Marredheniet e Punes dhe Shqyrtimi Gjyqesor”, ne Hotel Rogner ne Tirane.
Kategori: Presidenti
E Hene, 11 Shkurt 2019


Presidenti, Ilir Meta, Drejtori i INFOCIP, Gerti Shella, Ambasadori i Suedise ne Tirane, Johan Ndisi, gjate konferences se organizuar nga INFOCIP me teme “Marredheniet e Punes dhe Shqyrtimi Gjyqesor”, ne Hotel Rogner ne Tirane.
Kategori: Presidenti
E Hene, 11 Shkurt 2019


Presidenti, Ilir Meta, Drejtori i INFOCIP, Gerti Shella, gjate konferences se organizuar nga INFOCIP me teme “Marredheniet e Punes dhe Shqyrtimi Gjyqesor”, ne Hotel Rogner ne Tirane.
Kategori: Presidenti
E Hene, 11 Shkurt 2019


Perfaqesuesja e Kontrollit te Larte te Shtetit, Lindita Milo Lati, Avokatja e Popullit, Erinda Ballanca, gjate konferences se organizuar nga INFOCIP me teme “Marredheniet e Punes dhe Shqyrtimi Gjyqesor”, ne Hotel Rogner ne Tirane.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 11 Shkurt 2019


Perfaqesuesja e Kontrollit te Larte te Shtetit, Lindita Milo Lati, Avokatja e Popullit, Erinda Ballanca, gjate konferences se organizuar nga INFOCIP me teme “Marredheniet e Punes dhe Shqyrtimi Gjyqesor”, ne Hotel Rogner ne Tirane.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 11 Shkurt 2019


Kryetari i Gjykates Administrative te Apelit, Kastriot Selita, gjate konferences se organizuar nga INFOCIP me teme “Marredheniet e Punes dhe Shqyrtimi Gjyqesor”, ne Hotel Rogner ne Tirane.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 11 Shkurt 2019


Presidenti, Ilir Meta, Drejtori i INFOCIP, Gerti Shella, Ambasadori i Suedise ne Tirane, Johan Ndisi, gjate konferences se organizuar nga INFOCIP me teme “Marredheniet e Punes dhe Shqyrtimi Gjyqesor”, ne Hotel Rogner ne Tirane.
Kategori: Presidenti
E Hene, 11 Shkurt 2019


Drejtori i INFOCIP, Gerti Shella, Ambasadori i Suedise ne Tirane, Johan Ndisi, gjate konferences se organizuar nga INFOCIP me teme “Marredheniet e Punes dhe Shqyrtimi Gjyqesor”, ne Hotel Rogner ne Tirane.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 11 Shkurt 2019


Presidenti, Ilir Meta, Drejtori i INFOCIP, Gerti Shella, Ambasadori i Suedise ne Tirane, Johan Ndisi, gjate konferences se organizuar nga INFOCIP me teme “Marredheniet e Punes dhe Shqyrtimi Gjyqesor”, ne Hotel Rogner ne Tirane.
Kategori: Presidenti
E Hene, 11 Shkurt 2019


perfaqesuesja e Kontrollit te Larte te Shtetit, Lindita Milo Lati, gjate konferences se organizuar nga INFOCIP me teme “Marredheniet e Punes dhe Shqyrtimi Gjyqesor”, ne Hotel Rogner ne Tirane.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 11 Shkurt 2019


Presidenti, Ilir Meta, duke folur gjate konferences se organizuar nga INFOCIP me teme “Marredheniet e Punes dhe Shqyrtimi Gjyqesor”, ne Hotel Rogner ne Tirane.
Kategori: Presidenti
E Hene, 11 Shkurt 2019


Presidenti, Ilir Meta, Drejtori i INFOCIP, Gerti Shella, Ambasadori i Suedise ne Tirane, Johan Ndisi, gjate konferences se organizuar nga INFOCIP me teme “Marredheniet e Punes dhe Shqyrtimi Gjyqesor”, ne Hotel Rogner ne Tirane.
Kategori: Presidenti
E Hene, 11 Shkurt 2019


Presidenti, Ilir Meta, Kryetari i Gjykates Administrative te Apelit, Kastriot Selita, Drejtori i INFOCIP, Gerti Shella, Ambasadori i Suedise ne Tirane, Johan Ndisi, perfaqesuesja e Kontrollit te Larte te Shtetit, Lindita Milo Lati, Avokatja e Popullit, Erinda Ballanca, gjate konferences se organizuar nga INFOCIP me teme “Marredheniet e Punes dhe Shqyrtimi Gjyqesor”, ne Hotel Rogner ne Tirane.
Kategori: Presidenti
E Hene, 11 Shkurt 2019


Presidenti, Ilir Meta, Kryetari i Gjykates Administrative te Apelit, Kastriot Selita, Drejtori i INFOCIP, Gerti Shella, gjate konferences se organizuar nga INFOCIP me teme “Marredheniet e Punes dhe Shqyrtimi Gjyqesor”, ne Hotel Rogner ne Tirane.
Kategori: Presidenti
E Hene, 11 Shkurt 2019


Presidenti, Ilir Meta, Kryetari i Gjykates Administrative te Apelit, Kastriot Selita, gjate konferences se organizuar nga INFOCIP me teme “Marredheniet e Punes dhe Shqyrtimi Gjyqesor”, ne Hotel Rogner ne Tirane.
Kategori: Presidenti
E Hene, 11 Shkurt 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 18 of 18