English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


FRPD NGRE DRON MBI PARLAMENT - Nje dron me nje banderole me mbishkrimin Parlamenti i krimit, i cili eshte ngritur nga te rinjte e FRPD, mbi godinen ku mbahen seanca plenare te Kuvendit te Shqiperise, nderkohe qe aty po betoheshin 7 deputete te rinj nga listat e PD dhe LSI.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Mars 2019


Nje dron me nje banderole me mbishkrimin Parlamenti i krimit, i cili eshte ngritur nga te rinjte e FRPD, mbi godinen ku mbahen seanca plenare te Kuvendit te Shqiperise, nderkohe qe aty po betoheshin 7 deputete te rinj nga listat e PD dhe LSI.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Mars 2019


Nje dron me nje banderole me mbishkrimin Parlamenti i krimit, i cili eshte ngritur nga te rinjte e FRPD, mbi godinen ku mbahen seanca plenare te Kuvendit te Shqiperise, nderkohe qe aty po betoheshin 7 deputete te rinj nga listat e PD dhe LSI.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Mars 2019


Nje dron me nje banderole me mbishkrimin Parlamenti i krimit, i cili eshte ngritur nga te rinjte e FRPD, mbi godinen ku mbahen seanca plenare te Kuvendit te Shqiperise, nderkohe qe aty po betoheshin 7 deputete te rinj nga listat e PD dhe LSI.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Mars 2019


Nje dron me nje banderole me mbishkrimin Parlamenti i krimit, i cili eshte ngritur nga te rinjte e FRPD, mbi godinen ku mbahen seanca plenare te Kuvendit te Shqiperise, nderkohe qe aty po betoheshin 7 deputete te rinj nga listat e PD dhe LSI.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Mars 2019


Nje dron me nje banderole me mbishkrimin Parlamenti i krimit, i cili eshte ngritur nga te rinjte e FRPD, mbi godinen ku mbahen seanca plenare te Kuvendit te Shqiperise, nderkohe qe aty po betoheshin 7 deputete te rinj nga listat e PD dhe LSI.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Mars 2019


Nje dron me nje banderole me mbishkrimin Parlamenti i krimit, i cili eshte ngritur nga te rinjte e FRPD, mbi godinen ku mbahen seanca plenare te Kuvendit te Shqiperise, nderkohe qe aty po betoheshin 7 deputete te rinj nga listat e PD dhe LSI.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Mars 2019


Nje dron me nje banderole me mbishkrimin Parlamenti i krimit, i cili eshte ngritur nga te rinjte e FRPD, mbi godinen ku mbahen seanca plenare te Kuvendit te Shqiperise, nderkohe qe aty po betoheshin 7 deputete te rinj nga listat e PD dhe LSI.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Mars 2019


Nje dron me nje banderole me mbishkrimin Parlamenti i krimit, i cili eshte ngritur nga te rinjte e FRPD, mbi godinen ku mbahen seanca plenare te Kuvendit te Shqiperise, nderkohe qe aty po betoheshin 7 deputete te rinj nga listat e PD dhe LSI.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Mars 2019


Nje dron me nje banderole me mbishkrimin Parlamenti i krimit, i cili eshte ngritur nga te rinjte e FRPD, mbi godinen ku mbahen seanca plenare te Kuvendit te Shqiperise, nderkohe qe aty po betoheshin 7 deputete te rinj nga listat e PD dhe LSI.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Mars 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 10 of 10