English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SHTYHET DITA E VERES NE TIRANE - Bulevardi Deshmoret e Kombit, i dekoruar me rastin 14 Marsit, Dites se Veres, i boshatisur si pasoje e shiut dhe motit te keq. Bashkia e Tiranes vendosi te shtyje eventet e organizuar per Diten e Veres per ne 17 Mars duke bere qe festa te zhvendoset vetem ne Elbasan.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 14 Mars 2019


Bulevardi Deshmoret e Kombit, i dekoruar me rastin 14 Marsit, Dites se Veres, i boshatisur si pasoje e shiut dhe motit te keq. Bashkia e Tiranes vendosi te shtyje eventet e organizuar per Diten e Veres per ne 17 Mars duke bere qe festa te zhvendoset vetem ne Elbasan.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 14 Mars 2019


Bulevardi Deshmoret e Kombit, i dekoruar me rastin 14 Marsit, Dites se Veres, i boshatisur si pasoje e shiut dhe motit te keq. Bashkia e Tiranes vendosi te shtyje eventet e organizuar per Diten e Veres per ne 17 Mars duke bere qe festa te zhvendoset vetem ne Elbasan.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 14 Mars 2019


Banore te Kryeqytetit, duke vendosur verore, ne bulevardin Deshmoret e Kombit. Bashkia e Tiranes vendosi te shtyje eventet e organizuar per Diten e Veres per ne 17 Mars duke bere qe festa te zhvendoset vetem ne Elbasan.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 14 Mars 2019


Banore te Kryeqytetit, duke blere ballokume, embelsira tradicionale e Dites se Veres, ne bulevardin Deshmoret e Kombit. Bashkia e Tiranes vendosi te shtyje eventet e organizuar per Diten e Veres per ne 17 Mars duke bere qe festa te zhvendoset vetem ne Elbasan.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 14 Mars 2019


Banore te Kryeqytetit, duke blere ballokume, embelsira tradicionale e Dites se Veres, ne bulevardin Deshmoret e Kombit. Bashkia e Tiranes vendosi te shtyje eventet e organizuar per Diten e Veres per ne 17 Mars duke bere qe festa te zhvendoset vetem ne Elbasan.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 14 Mars 2019


Banore te Kryeqytetit, duke blere ballokume, embelsira tradicionale e Dites se Veres, ne bulevardin Deshmoret e Kombit. Bashkia e Tiranes vendosi te shtyje eventet e organizuar per Diten e Veres per ne 17 Mars duke bere qe festa te zhvendoset vetem ne Elbasan.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 14 Mars 2019


Banore te Kryeqytetit, duke vendosur verore, ne bulevardin Deshmoret e Kombit. Bashkia e Tiranes vendosi te shtyje eventet e organizuar per Diten e Veres per ne 17 Mars duke bere qe festa te zhvendoset vetem ne Elbasan.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 14 Mars 2019


Bulevardi Deshmoret e Kombit, i dekoruar me rastin 14 Marsit, Dites se Veres, i boshatisur si pasoje e shiut dhe motit te keq. Bashkia e Tiranes vendosi te shtyje eventet e organizuar per Diten e Veres per ne 17 Mars duke bere qe festa te zhvendoset vetem ne Elbasan.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 14 Mars 2019


Bulevardi Deshmoret e Kombit, i dekoruar me rastin 14 Marsit, Dites se Veres, i boshatisur si pasoje e shiut dhe motit te keq. Bashkia e Tiranes vendosi te shtyje eventet e organizuar per Diten e Veres per ne 17 Mars duke bere qe festa te zhvendoset vetem ne Elbasan.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 14 Mars 2019


Bulevardi Deshmoret e Kombit, i dekoruar me rastin 14 Marsit, Dites se Veres, i boshatisur si pasoje e shiut dhe motit te keq. Bashkia e Tiranes vendosi te shtyje eventet e organizuar per Diten e Veres per ne 17 Mars duke bere qe festa te zhvendoset vetem ne Elbasan.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 14 Mars 2019


Bulevardi Deshmoret e Kombit, i dekoruar me rastin 14 Marsit, Dites se Veres, i boshatisur si pasoje e shiut dhe motit te keq. Bashkia e Tiranes vendosi te shtyje eventet e organizuar per Diten e Veres per ne 17 Mars duke bere qe festa te zhvendoset vetem ne Elbasan.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 14 Mars 2019


Bulevardi Deshmoret e Kombit, i dekoruar me rastin 14 Marsit, Dites se Veres, i boshatisur si pasoje e shiut dhe motit te keq. Bashkia e Tiranes vendosi te shtyje eventet e organizuar per Diten e Veres per ne 17 Mars duke bere qe festa te zhvendoset vetem ne Elbasan.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 14 Mars 2019


Bulevardi Deshmoret e Kombit, i dekoruar me rastin 14 Marsit, Dites se Veres, i boshatisur si pasoje e shiut dhe motit te keq. Bashkia e Tiranes vendosi te shtyje eventet e organizuar per Diten e Veres per ne 17 Mars duke bere qe festa te zhvendoset vetem ne Elbasan.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 14 Mars 2019


Bulevardi Deshmoret e Kombit, i dekoruar me rastin 14 Marsit, Dites se Veres, i boshatisur si pasoje e shiut dhe motit te keq. Bashkia e Tiranes vendosi te shtyje eventet e organizuar per Diten e Veres per ne 17 Mars duke bere qe festa te zhvendoset vetem ne Elbasan.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 14 Mars 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 15 of 15