English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


CAKAJ DHE PETRICEK NE KONFERENCE - Ministri per Eruropen dhe Punet e Jashteme ne detyre, Gent Cakaj, gjate nje konference te perbashket shtypi me Ministrin e Jashtem te Cekise, Tomas Petricek, pas nje takimi ne Ministrine e Jashteme ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Premte, 15 Mars 2019


Ministri per Eruropen dhe Punet e Jashteme ne detyre, Gent Cakaj, gjate nje konference te perbashket shtypi me Ministrin e Jashtem te Cekise, Tomas Petricek, pas nje takimi ne Ministrine e Jashteme ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Premte, 15 Mars 2019


Ministri per Eruropen dhe Punet e Jashteme ne detyre, Gent Cakaj, duke folur gjate nje konference te perbashket shtypi me Ministrin e Jashtem te Cekise, Tomas Petricek, pas nje takimi ne Ministrine e Jashteme ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Premte, 15 Mars 2019


Ministri per Eruropen dhe Punet e Jashteme ne detyre, Gent Cakaj, duke folur gjate nje konference te perbashket shtypi me Ministrin e Jashtem te Cekise, Tomas Petricek, pas nje takimi ne Ministrine e Jashteme ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Premte, 15 Mars 2019


Ministri per Eruropen dhe Punet e Jashteme ne detyre, Gent Cakaj, duke folur gjate nje konference te perbashket shtypi me Ministrin e Jashtem te Cekise, Tomas Petricek, pas nje takimi ne Ministrine e Jashteme ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Premte, 15 Mars 2019


Ministri per Eruropen dhe Punet e Jashteme ne detyre, Gent Cakaj, duke folur gjate nje konference te perbashket shtypi me Ministrin e Jashtem te Cekise, Tomas Petricek, pas nje takimi ne Ministrine e Jashteme ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Premte, 15 Mars 2019


Ministri per Eruropen dhe Punet e Jashteme ne detyre, Gent Cakaj, gjate nje konference te perbashket shtypi me Ministrin e Jashtem te Cekise, Tomas Petricek, pas nje takimi ne Ministrine e Jashteme ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Premte, 15 Mars 2019


Ministri i Jashtem i Cekise, Tomas Petricek, duke folur gjate nje konference te perbashket shtypi me Ministrin per Eruropen dhe Punet e Jashteme ne detyre, Gent Cakaj, pas nje takimi ne Ministrine e Jashteme ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Premte, 15 Mars 2019


Ministri i Jashtem i Cekise, Tomas Petricek, duke folur gjate nje konference te perbashket shtypi me Ministrin per Eruropen dhe Punet e Jashteme ne detyre, Gent Cakaj, pas nje takimi ne Ministrine e Jashteme ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Premte, 15 Mars 2019


Ministri per Eruropen dhe Punet e Jashteme ne detyre, Gent Cakaj, gjate nje konference te perbashket shtypi me Ministrin e Jashtem te Cekise, Tomas Petricek, pas nje takimi ne Ministrine e Jashteme ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Premte, 15 Mars 2019


Ministri per Eruropen dhe Punet e Jashteme ne detyre, Gent Cakaj, duke folur gjate nje konference te perbashket shtypi me Ministrin e Jashtem te Cekise, Tomas Petricek, pas nje takimi ne Ministrine e Jashteme ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Premte, 15 Mars 2019


Ministri per Eruropen dhe Punet e Jashteme ne detyre, Gent Cakaj, gjate nje konference te perbashket shtypi me Ministrin e Jashtem te Cekise, Tomas Petricek, pas nje takimi ne Ministrine e Jashteme ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Premte, 15 Mars 2019


Ministri per Eruropen dhe Punet e Jashteme ne detyre, Gent Cakaj, gjate nje konference te perbashket shtypi me Ministrin e Jashtem te Cekise, Tomas Petricek, pas nje takimi ne Ministrine e Jashteme ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Premte, 15 Mars 2019


Ministri per Eruropen dhe Punet e Jashteme ne detyre, Gent Cakaj, gjate nje konference te perbashket shtypi me Ministrin e Jashtem te Cekise, Tomas Petricek, pas nje takimi ne Ministrine e Jashteme ne Tirane.
Kategori: Qeveri
E Premte, 15 Mars 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 14 of 14