English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KLP REFUZON VATE SATKA - Kryetari i KLP, Gent Ibrahimi dhe anetaret e tjere, gjate nje mbledhje te Keshillit te Larte te Prokurorise, KLP, i cili me 6 vota pro ka refuzuar te lejoje pjesmarrjen ne mbledhje prokurorin Vate Staka, i cili zevendeson ne kete detyre Antoneta Sevdarin, e cila u shkarkua nga vetting.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 15 Prill 2019


Kryetari i KLP, Gent Ibrahimi dhe anetaret e tjere, gjate nje mbledhje te Keshillit te Larte te Prokurorise, KLP, i cili me 6 vota pro ka refuzuar te lejoje pjesmarrjen ne mbledhje prokurorin Vate Staka, i cili zevendeson ne kete detyre Antoneta Sevdarin, e cila u shkarkua nga vetting.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 15 Prill 2019


Kryetari i KLP, Gent Ibrahimi dhe anetaret e tjere, gjate nje mbledhje te Keshillit te Larte te Prokurorise, KLP, i cili me 6 vota pro ka refuzuar te lejoje pjesmarrjen ne mbledhje prokurorin Vate Staka, i cili zevendeson ne kete detyre Antoneta Sevdarin, e cila u shkarkua nga vetting.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 15 Prill 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3