English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


CEKA KALON VETTING - Kryetarja e Gjykates se Lushnjes, Esmeralda Ceka duke dale pas nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene sot e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Ceka kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 18 Prill 2019


Kryetarja e Gjykates se Lushnjes, Esmeralda Ceka duke dale pas nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene sot e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Ceka kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 18 Prill 2019


Kryetarja e Gjykates se Lushnjes, Esmeralda Ceka duke dale pas nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene sot e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Ceka kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 18 Prill 2019


Kryetarja e Gjykates se Lushnjes, Esmeralda Ceka duke dale pas nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene sot e ka cilesuar ate si figure te paster. Ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, Ceka kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 18 Prill 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4