English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


TRYEZE PER STANDARDET E PUNES - Drejtoresha e UNDP ne Tirane, Limya Eltayeb, Avokatja e Popullit, Erinda Ballanca, ekspertja e UNDP, Aurela Anastasi, gjate tryezes se konsultimit Parimet, politikat dhe standardet e nje mjedisi te sigurte pune.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 11 Korrik 2019


Drejtoresha e UNDP ne Tirane, Limya Eltayeb, Avokatja e Popullit, Erinda Ballanca, ekspertja e UNDP, Aurela Anastasi, gjate tryezes se konsultimit Parimet, politikat dhe standardet e nje mjedisi te sigurte pune.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 11 Korrik 2019


Avokatja e Popullit, Erinda Ballanca, ekspertja e UNDP, Aurela Anastasi, gjate tryezes se konsultimit Parimet, politikat dhe standardet e nje mjedisi te sigurte pune.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 11 Korrik 2019


Drejtoresha e UNDP ne Tirane, Limya Eltayeb, Avokatja e Popullit, Erinda Ballanca, ekspertja e UNDP, Aurela Anastasi, gjate tryezes se konsultimit Parimet, politikat dhe standardet e nje mjedisi te sigurte pune.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 11 Korrik 2019


Drejtoresha e UNDP ne Tirane, Limya Eltayeb, Avokatja e Popullit, Erinda Ballanca, ekspertja e UNDP, Aurela Anastasi, gjate tryezes se konsultimit Parimet, politikat dhe standardet e nje mjedisi te sigurte pune.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 11 Korrik 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5