English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BASHA PER PLANIN KUNDER KRIMIT - Kreu i PD, Lulzim Basha, duke hyre ne nje konference shtypi, ku shpalosi planin kombetar te Partise Demokratike per te luftuar krimin dhe pastrimin e parave ne Shqiperi, i cili parashikon gjurmimin e parave te pista. Basha paralajmeroi se asnje zyrtar nuk do ti shpetoje hetimit.
Kategori: PD
E Enjte, 08 Gusht 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke hyre ne nje konference shtypi, ku shpalosi planin kombetar te Partise Demokratike per te luftuar krimin dhe pastrimin e parave ne Shqiperi, i cili parashikon gjurmimin e parave te pista. Basha paralajmeroi se asnje zyrtar nuk do ti shpetoje hetimit.
Kategori: PD
E Enjte, 08 Gusht 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke hyre ne nje konference shtypi, ku shpalosi planin kombetar te Partise Demokratike per te luftuar krimin dhe pastrimin e parave ne Shqiperi, i cili parashikon gjurmimin e parave te pista. Basha paralajmeroi se asnje zyrtar nuk do ti shpetoje hetimit.
Kategori: PD
E Enjte, 08 Gusht 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi, ku shpalosi planin kombetar te Partise Demokratike per te luftuar krimin dhe pastrimin e parave ne Shqiperi, i cili parashikon gjurmimin e parave te pista. Basha paralajmeroi se asnje zyrtar nuk do ti shpetoje hetimit.
Kategori: PD
E Enjte, 08 Gusht 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi, ku shpalosi planin kombetar te Partise Demokratike per te luftuar krimin dhe pastrimin e parave ne Shqiperi, i cili parashikon gjurmimin e parave te pista. Basha paralajmeroi se asnje zyrtar nuk do ti shpetoje hetimit.
Kategori: PD
E Enjte, 08 Gusht 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi, ku shpalosi planin kombetar te Partise Demokratike per te luftuar krimin dhe pastrimin e parave ne Shqiperi, i cili parashikon gjurmimin e parave te pista. Basha paralajmeroi se asnje zyrtar nuk do ti shpetoje hetimit.
Kategori: PD
E Enjte, 08 Gusht 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi, ku shpalosi planin kombetar te Partise Demokratike per te luftuar krimin dhe pastrimin e parave ne Shqiperi, i cili parashikon gjurmimin e parave te pista. Basha paralajmeroi se asnje zyrtar nuk do ti shpetoje hetimit.
Kategori: PD
E Enjte, 08 Gusht 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi, ku shpalosi planin kombetar te Partise Demokratike per te luftuar krimin dhe pastrimin e parave ne Shqiperi, i cili parashikon gjurmimin e parave te pista. Basha paralajmeroi se asnje zyrtar nuk do ti shpetoje hetimit.
Kategori: PD
E Enjte, 08 Gusht 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi, ku shpalosi planin kombetar te Partise Demokratike per te luftuar krimin dhe pastrimin e parave ne Shqiperi, i cili parashikon gjurmimin e parave te pista. Basha paralajmeroi se asnje zyrtar nuk do ti shpetoje hetimit.
Kategori: PD
E Enjte, 08 Gusht 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi, ku shpalosi planin kombetar te Partise Demokratike per te luftuar krimin dhe pastrimin e parave ne Shqiperi, i cili parashikon gjurmimin e parave te pista. Basha paralajmeroi se asnje zyrtar nuk do ti shpetoje hetimit.
Kategori: PD
E Enjte, 08 Gusht 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi, ku shpalosi planin kombetar te Partise Demokratike per te luftuar krimin dhe pastrimin e parave ne Shqiperi, i cili parashikon gjurmimin e parave te pista. Basha paralajmeroi se asnje zyrtar nuk do ti shpetoje hetimit.
Kategori: PD
E Enjte, 08 Gusht 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi, ku shpalosi planin kombetar te Partise Demokratike per te luftuar krimin dhe pastrimin e parave ne Shqiperi, i cili parashikon gjurmimin e parave te pista. Basha paralajmeroi se asnje zyrtar nuk do ti shpetoje hetimit.
Kategori: PD
E Enjte, 08 Gusht 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi, ku shpalosi planin kombetar te Partise Demokratike per te luftuar krimin dhe pastrimin e parave ne Shqiperi, i cili parashikon gjurmimin e parave te pista. Basha paralajmeroi se asnje zyrtar nuk do ti shpetoje hetimit.
Kategori: PD
E Enjte, 08 Gusht 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi, ku shpalosi planin kombetar te Partise Demokratike per te luftuar krimin dhe pastrimin e parave ne Shqiperi, i cili parashikon gjurmimin e parave te pista. Basha paralajmeroi se asnje zyrtar nuk do ti shpetoje hetimit.
Kategori: PD
E Enjte, 08 Gusht 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke dale nga ne nje konference shtypi, ku shpalosi planin kombetar te Partise Demokratike per te luftuar krimin dhe pastrimin e parave ne Shqiperi, i cili parashikon gjurmimin e parave te pista. Basha paralajmeroi se asnje zyrtar nuk do ti shpetoje hetimit.
Kategori: PD
E Enjte, 08 Gusht 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke dale nga ne nje konference shtypi, ku shpalosi planin kombetar te Partise Demokratike per te luftuar krimin dhe pastrimin e parave ne Shqiperi, i cili parashikon gjurmimin e parave te pista. Basha paralajmeroi se asnje zyrtar nuk do ti shpetoje hetimit.
Kategori: PD
E Enjte, 08 Gusht 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 16 of 16