English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


AKSIDENT TE KOMUNA E PARISIT - Makine e demtuar dhe nje polic rrugor ne kryqezimin e Komunes se Parisit, ku ndodhi nje aksident i shtatefishte i shkaktuar nga shoferi i mjetit te grumbullimit te mbeturinave. Ne aksident mbeten te lenduar dy punonjes te grumbullimit te mbeturinave.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 10 Gusht 2019


Mjeti i grumbullimit te plehrave i perplasur me nje makine, shoferi i te cilit ka shkaktuar nje aksident i shtatefishte. Ne aksident mbeten te lenduar dy punonjes te grumbullimit te mbeturinave.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 10 Gusht 2019


Makine e demtuar dhe police rrugor ne kryqezimin e Komunes se Parisit, ku ndodhi nje aksident i shtatefishte i shkaktuar nga shoferi i mjetit te grumbullimit te mbeturinave. Ne aksident mbeten te lenduar dy punonjes te grumbullimit te mbeturinave.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 10 Gusht 2019


Makine e demtuar dhe nje polic rrugor ne kryqezimin e Komunes se Parisit, ku ndodhi nje aksident i shtatefishte i shkaktuar nga shoferi i mjetit te grumbullimit te mbeturinave. Ne aksident mbeten te lenduar dy punonjes te grumbullimit te mbeturinave.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 10 Gusht 2019


Makine e demtuar ne kryqezimin e Komunes se Parisit, ku ndodhi nje aksident i shtatefishte i shkaktuar nga shoferi i mjetit te grumbullimit te mbeturinave. Ne aksident mbeten te lenduar dy punonjes te grumbullimit te mbeturinave.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 10 Gusht 2019


Makine e demtuar ne kryqezimin e Komunes se Parisit, ku ndodhi nje aksident i shtatefishte i shkaktuar nga shoferi i mjetit te grumbullimit te mbeturinave. Ne aksident mbeten te lenduar dy punonjes te grumbullimit te mbeturinave.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 10 Gusht 2019


Mjeti i grumbullimit te plehrave i perplasur me nje makine, shoferi i te cilit ka shkaktuar nje aksident i shtatefishte ne kryqezimin e Komunes se Parisit. Ne aksident mbeten te lenduar dy punonjes te grumbullimit te mbeturinave.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 10 Gusht 2019


Mjeti i grumbullimit te plehrave i perplasur me nje makine, shoferi i te cilit ka shkaktuar nje aksident i shtatefishte ne kryqezimin e Komunes se Parisit. Ne aksident mbeten te lenduar dy punonjes te grumbullimit te mbeturinave.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 10 Gusht 2019


Makine e demtuar ne kryqezimin e Komunes se Parisit, ku ndodhi nje aksident i shtatefishte i shkaktuar nga shoferi i mjetit te grumbullimit te mbeturinave. Ne aksident mbeten te lenduar dy punonjes te grumbullimit te mbeturinave.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 10 Gusht 2019


Mjeti i grumbullimit te plehrave i perplasur me nje makine, shoferi i te cilit ka shkaktuar nje aksident i shtatefishte ne kryqezimin e Komunes se Parisit. Ne aksident mbeten te lenduar dy punonjes te grumbullimit te mbeturinave.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 10 Gusht 2019


Makine e demtuar ne kryqezimin e Komunes se Parisit, ku ndodhi nje aksident i shtatefishte i shkaktuar nga shoferi i mjetit te grumbullimit te mbeturinave. Ne aksident mbeten te lenduar dy punonjes te grumbullimit te mbeturinave.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 10 Gusht 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 11 of 11