English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SEMINAR ME DELEGATET E GARAVE FUTBOLLISTIKE - Shefi i Delegateve te UEFA, Stephane Keller dhe Shefi i Sektorit te Garave ne FSHF, Lysien Nurishmi, gjate nje seminari me te gjithe delegatet e angazhuar ne garat futbollistike qe zhvillohen ne Shqiperi, i mbajtur ne Hotel Tirana International.
Kategori: Sport
E Marte, 13 Gusht 2019


Shefi i Delegateve te UEFA, Stephane Keller dhe Shefi i Sektorit te Garave ne FSHF, Lysien Nurishmi, gjate nje seminari me te gjithe delegatet e angazhuar ne garat futbollistike qe zhvillohen ne Shqiperi, i mbajtur ne Hotel Tirana International.
Kategori: Sport
E Marte, 13 Gusht 2019


Shefi i Delegateve te UEFA, Stephane Keller dhe Shefi i Sektorit te Garave ne FSHF, Lysien Nurishmi, gjate nje seminari me te gjithe delegatet e angazhuar ne garat futbollistike qe zhvillohen ne Shqiperi, i mbajtur ne Hotel Tirana International.
Kategori: Sport
E Marte, 13 Gusht 2019


Shefi i Delegateve te UEFA, Stephane Keller dhe Shefi i Sektorit te Garave ne FSHF, Lysien Nurishmi, gjate nje seminari me te gjithe delegatet e angazhuar ne garat futbollistike qe zhvillohen ne Shqiperi, i mbajtur ne Hotel Tirana International.
Kategori: Sport
E Marte, 13 Gusht 2019


Shefi i Delegateve te UEFA, Stephane Keller dhe Shefi i Sektorit te Garave ne FSHF, Lysien Nurishmi, gjate nje seminari me te gjithe delegatet e angazhuar ne garat futbollistike qe zhvillohen ne Shqiperi, i mbajtur ne Hotel Tirana International.
Kategori: Sport
E Marte, 13 Gusht 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5