English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


CELO HOXHA NE KOMISIONIN E LIGJEVE - Drejtori Ekzekutiv i Institutit te Studimeve per Krimet dhe Pasojat e Komunizmit ne Shqiperi, Celo Hoxha duke folur gjate nje seance te komisionit parlamentar per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut ku raportoi ne lidhje me aktivitetin e institucionit qe drejton per vitin 2022.
Kategori: Parlament
E Merkure, 24 Maj 2023


Zv/kryetari i komisionit parlamentar per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut gjate nje seance me Drejtorin Ekzekutiv te Institutit te Studimeve per Krimet dhe Pasojat e Komunizmit ne Shqiperi, Celo Hoxha, ku raportoi ne lidhje me aktivitetin e institucionit qe drejton per vitin 2022.
Kategori: Parlament
E Merkure, 24 Maj 2023


Zv/kryetari i komisionit parlamentar per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut gjate nje seance me Drejtorin Ekzekutiv te Institutit te Studimeve per Krimet dhe Pasojat e Komunizmit ne Shqiperi, Celo Hoxha, ku raportoi ne lidhje me aktivitetin e institucionit qe drejton per vitin 2022.
Kategori: Parlament
E Merkure, 24 Maj 2023


Drejtori Ekzekutiv i Institutit te Studimeve per Krimet dhe Pasojat e Komunizmit ne Shqiperi, Celo Hoxha duke folur gjate nje seance te komisionit parlamentar per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut ku raportoi ne lidhje me aktivitetin e institucionit qe drejton per vitin 2022.
Kategori: Parlament
E Merkure, 24 Maj 2023


Drejtori Ekzekutiv i Institutit te Studimeve per Krimet dhe Pasojat e Komunizmit ne Shqiperi, Celo Hoxha duke folur gjate nje seance te komisionit parlamentar per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut ku raportoi ne lidhje me aktivitetin e institucionit qe drejton per vitin 2022.
Kategori: Parlament
E Merkure, 24 Maj 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5