English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


LU TAKON BASHEN - Kryetari i PR, Fatmir Mediu, kryetari i PD, Lulzim Basha dhe ambasadori amerikan Donald LU, duke dale nga nje takim ne seline e PD, mbi gjetjen e nje zgjidhje per krizen politike ne vend.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetari i PR, Fatmir Mediu, kryetari i PD, Lulzim Basha dhe ambasadori amerikan Donald LU, duke dale nga nje takim ne seline e PD, mbi gjetjen e nje zgjidhje per krizen politike ne vend.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetari i PR, Fatmir Mediu, kryetari i PD, Lulzim Basha dhe ambasadori amerikan Donald LU, duke dale nga nje takim ne seline e PD, mbi gjetjen e nje zgjidhje per krizen politike ne vend.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetari i PR, Fatmir Mediu, kryetari i PD, Lulzim Basha dhe ambasadori amerikan Donald LU, duke dale nga nje takim ne seline e PD, mbi gjetjen e nje zgjidhje per krizen politike ne vend.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 17 Maj 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4