English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PREZANTOHEN BILETARITE ELEKTRONIKE - Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe Kryetari i Bordit te AADF Michael Granoff, gjate ceremonise se prezantimit te biletarive elektronike per 6 sitet e trashegimise kulturore me te vizituara ne vend, i cili eshte financuar nga Fondacioni Shqiptaro Amerikan per Zhvillim ne bashkepunim me Ministrine e Kultures.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Tetor 2017


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe Kryetari i Bordit te AADF Michael Granoff, gjate ceremonise se prezantimit te biletarive elektronike per 6 sitet e trashegimise kulturore me te vizituara ne vend, i cili eshte financuar nga Fondacioni Shqiptaro Amerikan per Zhvillim ne bashkepunim me Ministrine e Kultures.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Tetor 2017


Anetare te Bordit te AADF, gjate ceremonise se prezantimit te biletarive elektronike per 6 sitet e trashegimise kulturore me te vizituara ne vend, i cili eshte financuar nga Fondacioni Shqiptaro Amerikan per Zhvillim ne bashkepunim me Ministrine e Kultures.
Kategori: Te huaj
E Marte, 10 Tetor 2017


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe Kryetari i Bordit te AADF Michael Granoff, gjate ceremonise se prezantimit te biletarive elektronike per 6 sitet e trashegimise kulturore me te vizituara ne vend, i cili eshte financuar nga Fondacioni Shqiptaro Amerikan per Zhvillim ne bashkepunim me Ministrine e Kultures.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Tetor 2017


Kryetari i Bordit te AADF Michael Granoff, gjate ceremonise se prezantimit te biletarive elektronike per 6 sitet e trashegimise kulturore me te vizituara ne vend, i cili eshte financuar nga Fondacioni Shqiptaro Amerikan per Zhvillim ne bashkepunim me Ministrine e Kultures.
Kategori: Te huaj
E Marte, 10 Tetor 2017


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe Kryetari i Bordit te AADF Michael Granoff, gjate ceremonise se prezantimit te biletarive elektronike per 6 sitet e trashegimise kulturore me te vizituara ne vend, i cili eshte financuar nga Fondacioni Shqiptaro Amerikan per Zhvillim ne bashkepunim me Ministrine e Kultures.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Tetor 2017


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe Kryetari i Bordit te AADF Michael Granoff, gjate ceremonise se prezantimit te biletarive elektronike per 6 sitet e trashegimise kulturore me te vizituara ne vend, i cili eshte financuar nga Fondacioni Shqiptaro Amerikan per Zhvillim ne bashkepunim me Ministrine e Kultures.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Tetor 2017


Ceremonia e prezantimit te biletarive elektronike per 6 sitet e trashegimise kulturore me te vizituara ne vend, i cili eshte financuar nga Fondacioni Shqiptaro Amerikan per Zhvillim ne bashkepunim me Ministrine e Kultures.
Kategori: Kulture
E Marte, 10 Tetor 2017


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe Kryetari i Bordit te AADF Michael Granoff, gjate ceremonise se prezantimit te biletarive elektronike per 6 sitet e trashegimise kulturore me te vizituara ne vend, i cili eshte financuar nga Fondacioni Shqiptaro Amerikan per Zhvillim ne bashkepunim me Ministrine e Kultures.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Tetor 2017


Anetare te Bordit te AADF, gjate ceremonise se prezantimit te biletarive elektronike per 6 sitet e trashegimise kulturore me te vizituara ne vend, i cili eshte financuar nga Fondacioni Shqiptaro Amerikan per Zhvillim ne bashkepunim me Ministrine e Kultures.
Kategori: Te huaj
E Marte, 10 Tetor 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 10 of 10