English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


XHAFAJ PER VETINGUN NE POLICI - Ministri Brendshem Fatmir Xhafaj dhe Ambasadori i OSBE Bernd Borchardt gjate prezantimit te projektligjit per vetingun ne radhet e Policise se Shtetit.
Kategori: Polici
E Marte, 09 Janar 2018


XHAFAJ PER VETINGUN NE POLICI - Ministri Brendshem Fatmir Xhafaj dhe Ambasadori i OSBE Bernd Borchardt gjate prezantimit te projektligjit per vetingun ne radhet e Policise se Shtetit.
Kategori: Polici
E Marte, 09 Janar 2018


XHAFAJ PER VETINGUN NE POLICI - Ministri Brendshem Fatmir Xhafaj dhe Ambasadori i OSBE Bernd Borchardt gjate prezantimit te projektligjit per vetingun ne radhet e Policise se Shtetit.
Kategori: Polici
E Marte, 09 Janar 2018


XHAFAJ PER VETINGUN NE POLICI - Ministri Brendshem Fatmir Xhafaj gjate prezantimit te projektligjit per vetingun ne radhet e Policise se Shtetit.
Kategori: Polici
E Marte, 09 Janar 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4