English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


105 VJETORI I POLICISE - Nendrejtori i Policise se Tiranes, Dhimitraq Ziu duke folur gjate nje ceremonie me rastin e 105 vjetorit te krijimit te Policise se Shtetit, jane ka shperndare dekorata per policet e dalluar.
Kategori: Polici
E Shtune, 13 Janar 2018


Nendrejtori i Policise se Tiranes, Dhimitraq Ziu duke folur gjate nje ceremonie me rastin e 105 vjetorit te krijimit te Policise se Shtetit, jane ka shperndare dekorata per policet e dalluar.
Kategori: Polici
E Shtune, 13 Janar 2018


Nendrejtori i Policise se Tiranes, Dhimitraq Ziu duke folur gjate nje ceremonie me rastin e 105 vjetorit te krijimit te Policise se Shtetit, jane ka shperndare dekorata per policet e dalluar.
Kategori: Polici
E Shtune, 13 Janar 2018


Nendrejtori i Policise se Tiranes, Dhimitraq Ziu dhe drejtues larte te policise gjate nje ceremonie me rastin e 105 vjetorit te krijimit te Policise se Shtetit, jane ka shperndare dekorata per policet e dalluar.
Kategori: Polici
E Shtune, 13 Janar 2018


Nendrejtori i Policise se Tiranes, Dhimitraq Ziu dhe drejtues larte te policise gjate nje ceremonie me rastin e 105 vjetorit te krijimit te Policise se Shtetit, jane ka shperndare dekorata per policet e dalluar.
Kategori: Polici
E Shtune, 13 Janar 2018


Nendrejtori i Policise se Tiranes, Dhimitraq Ziu dhe drejtues larte te policise gjate nje ceremonie me rastin e 105 vjetorit te krijimit te Policise se Shtetit, jane ka shperndare dekorata per policet e dalluar.
Kategori: Polici
E Shtune, 13 Janar 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6