English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BYLYKBASHI PER VOTIMIN E KLGJ DHE KLP -Deputeti i PD, Oerd Bylykbashi, duke folur gjate nje konference shtypi, ku e quanjti nul procesin e votimit ne parlament te anetareve per KLGJ dhe KLP.
Kategori: PD
E Premte, 09 Shkurt 2018


Deputeti i PD, Oerd Bylykbashi, duke folur gjate nje konference shtypi, ku e quanjti nul procesin e votimit ne parlament te anetareve per KLGJ dhe KLP.
Kategori: PD
E Premte, 09 Shkurt 2018


Deputeti i PD, Oerd Bylykbashi, duke folur gjate nje konference shtypi, ku e quanjti nul procesin e votimit ne parlament te anetareve per KLGJ dhe KLP.
Kategori: PD
E Premte, 09 Shkurt 2018


Deputeti i PD, Oerd Bylykbashi, duke folur gjate nje konference shtypi, ku e quanjti nul procesin e votimit ne parlament te anetareve per KLGJ dhe KLP.
Kategori: PD
E Premte, 09 Shkurt 2018


Deputeti i PD, Oerd Bylykbashi, duke folur gjate nje konference shtypi, ku e quanjti nul procesin e votimit ne parlament te anetareve per KLGJ dhe KLP.
Kategori: PD
E Premte, 09 Shkurt 2018


Deputeti i PD, Oerd Bylykbashi, duke folur gjate nje konference shtypi, ku e quanjti nul procesin e votimit ne parlament te anetareve per KLGJ dhe KLP.
Kategori: PD
E Premte, 09 Shkurt 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6