English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DITA BOTERORE E RADIOS - Gazetari, Arben Muka, duke folur gjate forumit, 80 vjet transmetime radiofonike ne Shqiperi dhe roli i ndikimit te radios ne komunitet, me rastin e Dites Boterore te Radios.
Kategori: Media
E Marte, 13 Shkurt 2018


Gazetari, Arben Muka, duke folur gjate forumit, 80 vjet transmetime radiofonike ne Shqiperi dhe roli i ndikimit te radios ne komunitet, me rastin e Dites Boterore te Radios.
Kategori: Media
E Marte, 13 Shkurt 2018


Gazetari, Arben Muka dhe pedagogu, Mark Marku, gjate forumit, 80 vjet transmetime radiofonike ne Shqiperi dhe roli i ndikimit te radios ne komunitet, me rastin e Dites Boterore te Radios.
Kategori: Media
E Marte, 13 Shkurt 2018


Gazetari, Arben Muka dhe pedagogu, Mark Marku, gjate forumit, 80 vjet transmetime radiofonike ne Shqiperi dhe roli i ndikimit te radios ne komunitet, me rastin e Dites Boterore te Radios.
Kategori: Media
E Marte, 13 Shkurt 2018


Gazetari, Arben Muka, duke folur gjate forumit, 80 vjet transmetime radiofonike ne Shqiperi dhe roli i ndikimit te radios ne komunitet, me rastin e Dites Boterore te Radios.
Kategori: Media
E Marte, 13 Shkurt 2018


Gazetari, Arben Muka, duke folur gjate forumit, 80 vjet transmetime radiofonike ne Shqiperi dhe roli i ndikimit te radios ne komunitet, me rastin e Dites Boterore te Radios.
Kategori: Media
E Marte, 13 Shkurt 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6