English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


AKTORET MBLIDHEN NE TK - Aktoret, Ema Andrea, Romir Zalla, Olta Gixhari, regjisoret, Saimir Kumbaro, Kastriot Cipi, gjate nje takimi ne Teatrin Kombetar, ku kane pritur te takohen Ministren e Kultures, Mirela Kumbaro, per te diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per qendrimin ndaj rindertimit te godines se teatrit.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktoret, Ema Andrea, Romir Zalla, Olta Gixhari, regjisoret, Saimir Kumbaro, Kastriot Cipi, gjate nje takimi ne Teatrin Kombetar, ku kane pritur te takohen Ministren e Kultures, Mirela Kumbaro, per te diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per qendrimin ndaj rindertimit te godines se teatrit.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktore duke hyre ne nje takimi ne Teatrin Kombetar, ku artistet kane pritur te takohen Ministren e Kultures, Mirela Kumbaro, per te diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per qendrimin ndaj rindertimit te godines se teatrit.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktoret, Eni Jani, Genc Fuga, duke hyre ne nje takimi ne Teatrin Kombetar, ku artistet kane pritur te takohen Ministren e Kultures, Mirela Kumbaro, per te diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per qendrimin ndaj rindertimit te godines se teatrit.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktori, Genc Fuga, duke hyre ne nje takimi ne Teatrin Kombetar, ku artistet kane pritur te takohen Ministren e Kultures, Mirela Kumbaro, per te diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per qendrimin ndaj rindertimit te godines se teatrit.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktoret, Eni Jani, Genc Fuga, Alert Celoaliaj, duke hyre ne nje takimi ne Teatrin Kombetar, ku artistet kane pritur te takohen Ministren e Kultures, Mirela Kumbaro, per te diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per qendrimin ndaj rindertimit te godines se teatrit.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktorja, Olta Daku, duke hyre ne nje takimi ne Teatrin Kombetar, ku artistet kane pritur te takohen Ministren e Kultures, Mirela Kumbaro, per te diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per qendrimin ndaj rindertimit te godines se teatrit.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktorja, Olta Daku, duke hyre ne nje takimi ne Teatrin Kombetar, ku artistet kane pritur te takohen Ministren e Kultures, Mirela Kumbaro, per te diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per qendrimin ndaj rindertimit te godines se teatrit.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktori, Alfred Trebicka, duke hyre ne nje takimi ne Teatrin Kombetar, ku artistet kane pritur te takohen Ministren e Kultures, Mirela Kumbaro, per te diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per qendrimin ndaj rindertimit te godines se teatrit.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktorja, Ema Andrea, gjate nje takimi ne Teatrin Kombetar, ku artistet kane pritur te takohen Ministren e Kultures, Mirela Kumbaro, per te diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per qendrimin ndaj rindertimit te godines se teatrit.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktoret, Ema Andrea, Romir Zalla, Olta Gixhari, regjisoret, Saimir Kumbaro, Kastriot Cipi, gjate nje takimi ne Teatrin Kombetar, ku kane pritur te takohen Ministren e Kultures, Mirela Kumbaro, per te diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per qendrimin ndaj rindertimit te godines se teatrit.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktori, Alert Celoaliaj, duke folur gjate nje takimi ne Teatrin Kombetar, ku artistet kane pritur te takohen Ministren e Kultures, Mirela Kumbaro, per te diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per qendrimin ndaj rindertimit te godines se teatrit.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktoret, Alfred Trebicka, Salsano Rapi, regjisori Altin Basha, gjate nje takimi ne Teatrin Kombetar, ku artistet kane pritur te takohen Ministren e Kultures, Mirela Kumbaro, per te diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per qendrimin ndaj rindertimit te godines se teatrit.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktoret, Dritan Borici, Sokol Angjeli, Eni Jani, Genc Fuga dhe skenografi, Bashkim Zahaj, gjate nje takimi ne Teatrin Kombetar, ku artistet kane pritur te takohen Ministren e Kultures, Mirela Kumbaro, per te diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per qendrimin ndaj rindertimit te godines se teatrit.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktoret, Vasjan, Arben Derhemi, gjate nje takimi ne Teatrin Kombetar, ku artistet kane pritur te takohen Ministren e Kultures, Mirela Kumbaro, per te diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per qendrimin ndaj rindertimit te godines se teatrit.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktori, Sokol Angjeli, duke folur gjate nje takimi ne Teatrin Kombetar, ku artistet kane pritur te takohen Ministren e Kultures, Mirela Kumbaro, per te diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per qendrimin ndaj rindertimit te godines se teatrit.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktori, Vasjan Lami, duke folur gjate nje takimi ne Teatrin Kombetar, ku artistet kane pritur te takohen Ministren e Kultures, Mirela Kumbaro, per te diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per qendrimin ndaj rindertimit te godines se teatrit.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktoret, Alfred Trebicka dhe Alert Celoaliaj, gjate nje takimi ne Teatrin Kombetar, ku artistet kane pritur te takohen Ministren e Kultures, Mirela Kumbaro, per te diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per qendrimin ndaj rindertimit te godines se teatrit.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktori, Alfred Trebicka, duke folur gjate nje takimi ne Teatrin Kombetar, ku artistet kane pritur te takohen Ministren e Kultures, Mirela Kumbaro, per te diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per qendrimin ndaj rindertimit te godines se teatrit.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 19 of 19