English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BASHA VIZITON ZONAT E PERMBYTURA - Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur per mediat, gjate nje vizite qe ai po ben ne zonat e prmbytura ne fshatin Obot. Qindra hektarë toke bujqesore vazhdojne te mbeten nen uje ne fshatrat Obot, Oblike dhe Murriqan ne qarkun e Shkodres si pasoje e hapjes se portave te shkarkimit te hidrocentraleve mbi lumin Drin.
Kategori: PD
E Premte, 09 Mars 2018


Forca te ushtrise me varka, duke qendruar ne gadishmeri per te evakuuar persona nga zonat e prmbytura ne fshatin Obot. Qindra hektarë toke bujqesore vazhdojne te mbeten nen uje ne fshatrat Obot, Oblike dhe Murriqan ne qarkun e Shkodres si pasoje e hapjes se portave te shkarkimit te hidrocentraleve mbi lumin Drin.
Kategori: Ushtri
E Premte, 09 Mars 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke u takuar me banore gjate nje vizite ne zonat e prmbytura ne fshatin Obot. Qindra hektarë toke bujqesore vazhdojne te mbeten nen uje ne fshatrat Obot, Oblike dhe Murriqan ne qarkun e Shkodres si pasoje e hapjes se portave te shkarkimit te hidrocentraleve mbi lumin Drin.
Kategori: PD
E Premte, 09 Mars 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke u takuar me banore gjate nje vizite ne zonat e prmbytura ne fshatin Obot. Qindra hektarë toke bujqesore vazhdojne te mbeten nen uje ne fshatrat Obot, Oblike dhe Murriqan ne qarkun e Shkodres si pasoje e hapjes se portave te shkarkimit te hidrocentraleve mbi lumin Drin.
Kategori: PD
E Premte, 09 Mars 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha dhe kryetarja e bashkise se Shkodres, Voltana Ademi, gjate nje vizite ne zonat e prmbytura ne fshatin Obot. Qindra hektarë toke bujqesore vazhdojne te mbeten nen uje ne fshatrat Obot, Oblike dhe Murriqan ne qarkun e Shkodres si pasoje e hapjes se portave te shkarkimit te hidrocentraleve mbi lumin Drin.
Kategori: PD
E Premte, 09 Mars 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur per mediat, gjate nje vizite qe ai po ben ne zonat e prmbytura ne fshatin Obot. Qindra hektarë toke bujqesore vazhdojne te mbeten nen uje ne fshatrat Obot, Oblike dhe Murriqan ne qarkun e Shkodres si pasoje e hapjes se portave te shkarkimit te hidrocentraleve mbi lumin Drin.
Kategori: PD
E Premte, 09 Mars 2018


Toka bujqesore te prmbytura ne fshatin Obot. Qindra hektarë toke bujqesore vazhdojne te mbeten nen uje ne fshatrat Obot, Oblike dhe Murriqan ne qarkun e Shkodres si pasoje e hapjes se portave te shkarkimit te hidrocentraleve mbi lumin Drin.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 09 Mars 2018


Toka bujqesore te prmbytura ne fshatin Obot. Qindra hektarë toke bujqesore vazhdojne te mbeten nen uje ne fshatrat Obot, Oblike dhe Murriqan ne qarkun e Shkodres si pasoje e hapjes se portave te shkarkimit te hidrocentraleve mbi lumin Drin.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 09 Mars 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8