English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PREZANTOHET RAPORTI I BERZH - Zv/drejtori per Ekonomine dhe Politiken ne Departamentin e Ekonomise, Politikave dhe Qeverisjes ne BERZH, Peter Sanfey, Guvernatori i Bankes se Shqiperise, Gent Sejko dhe Drejtori i BERZH ne Tirane, Matteo Colangeli, gjate prezantimit te raportit te tranzicionit 2017-2018 te BERZH per Shqiperine.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 11 Prill 2018


Zv/drejtori per Ekonomine dhe Politiken ne Departamentin e Ekonomise, Politikave dhe Qeverisjes ne BERZH, Peter Sanfey, Guvernatori i Bankes se Shqiperise, Gent Sejko dhe Drejtori i BERZH ne Tirane, Matteo Colangeli, gjate prezantimit te raportit te tranzicionit 2017-2018 te BERZH per Shqiperine.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 11 Prill 2018


Drejtori i BERZH ne Tirane, Matteo Colangeli, duke folur gjate prezantimit te raportit te tranzicionit 2017-2018 te BERZH per Shqiperine.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 11 Prill 2018


Zv/drejtori per Ekonomine dhe Politiken ne Departamentin e Ekonomise, Politikave dhe Qeverisjes ne BERZH, Peter Sanfey, Guvernatori i Bankes se Shqiperise, Gent Sejko dhe Drejtori i BERZH ne Tirane, Matteo Colangeli, gjate prezantimit te raportit te tranzicionit 2017-2018 te BERZH per Shqiperine.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 11 Prill 2018


Zv/drejtori per Ekonomine dhe Politiken ne Departamentin e Ekonomise, Politikave dhe Qeverisjes ne BERZH, Peter Sanfey, Guvernatori i Bankes se Shqiperise, Gent Sejko dhe Drejtori i BERZH ne Tirane, Matteo Colangeli, gjate prezantimit te raportit te tranzicionit 2017-2018 te BERZH per Shqiperine.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 11 Prill 2018


Zv/drejtori per Ekonomine dhe Politiken ne Departamentin e Ekonomise, Politikave dhe Qeverisjes ne BERZH, Peter Sanfey, Guvernatori i Bankes se Shqiperise, Gent Sejko dhe Drejtori i BERZH ne Tirane, Matteo Colangeli, gjate prezantimit te raportit te tranzicionit 2017-2018 te BERZH per Shqiperine.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 11 Prill 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6