English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RAPORTI I SHCBA PER 2017 - Drejtoresha e Sherbimit per Ceshtjet e Brendshme dhe Ankesat, SHCBA, Anila Trimi, duke folur gjate nje mbledhje te komisionit parlamentar te Sigurise Kombetare ku dha shpjegime per problematiken ne polici per vitin 2017.
Kategori: Parlament
E Premte, 13 Prill 2018


Drejtoresha e Sherbimit per Ceshtjet e Brendshme dhe Ankesat, SHCBA, Anila Trimi, duke folur perpara nje mbledhje te komisionit parlamentar te Sigurise Kombetare ku dha shpjegime per problematiken ne polici per vitin 2017.
Kategori: Parlament
E Premte, 13 Prill 2018


Drejtoresha e Sherbimit per Ceshtjet e Brendshme dhe Ankesat, SHCBA, Anila Trimi, duke folur perpara nje mbledhje te komisionit parlamentar te Sigurise Kombetare ku dha shpjegime per problematiken ne polici per vitin 2017.
Kategori: Parlament
E Premte, 13 Prill 2018


Drejtoresha e Sherbimit per Ceshtjet e Brendshme dhe Ankesat, SHCBA, Anila Trimi, duke folur gjate nje mbledhje te komisionit parlamentar te Sigurise Kombetare ku dha shpjegime per problematiken ne polici per vitin 2017.
Kategori: Parlament
E Premte, 13 Prill 2018


Drejtoresha e Sherbimit per Ceshtjet e Brendshme dhe Ankesat, SHCBA, Anila Trimi, duke folur gjate nje mbledhje te komisionit parlamentar te Sigurise Kombetare ku dha shpjegime per problematiken ne polici per vitin 2017.
Kategori: Parlament
E Premte, 13 Prill 2018


Deputetet, Anila Gjebrea, Sadi Vorpsi, Xhemal Qefalia, Pjerin Ndreu, Ermonela Felaj, Paulin Sterkaj, gjate nje mbledhje te komisionit parlamentar te Sigurise Kombetare ku drejtoresha e SHCBA, Anila Trimi paraqiti raportin per vitin 2017.
Kategori: Parlament
E Premte, 13 Prill 2018


Deputetet, Xhemal Qefalia, Pjerin Ndreu, Ermonela Felaj, Paulin Sterkaj, gjate nje mbledhje te komisionit parlamentar te Sigurise Kombetare ku drejtoresha e SHCBA, Anila Trimi paraqiti raportin per vitin 2017.
Kategori: Parlament
E Premte, 13 Prill 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7