English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BARDHI DHE KASO DALIN NGA GJYKATA - Avokatet, Ivi Kaso dhe Gazmend Bardhi, duke folur per gazetaret, pasi kane dale nga Gjykata Penale e Tiranes, pas seances se pare te gjyqit mes dhe kreut te grupit Parlamentar te PS, Taulant Balla dhe kryetarit te PD, Lulzim Basha. Balla ka paditur Bashen per shpifje si dhe nxjerrje te sekretit hetimor per ceshtjen e 3.4 milionë eurove te gjetura ne dy makina Toyota Yaris ne Portin e Durresit.
Kategori: PD
E Merkure, 10 Tetor 2018


Avokatet, Ivi Kaso dhe Gazmend Bardhi, duke dale nga Gjykata Penale e Tiranes, pas seances se pare te gjyqit mes dhe kreut te grupit Parlamentar te PS, Taulant Balla dhe kryetarit te PD, Lulzim Basha. Balla ka paditur Bashen per shpifje si dhe nxjerrje te sekretit hetimor per ceshtjen e 3.4 milionë eurove te gjetura ne dy makina Toyota Yaris ne Portin e Durresit.
Kategori: PD
E Merkure, 10 Tetor 2018


Avokatet, Ivi Kaso dhe Gazmend Bardhi, duke dale nga Gjykata Penale e Tiranes, pas seances se pare te gjyqit mes dhe kreut te grupit Parlamentar te PS, Taulant Balla dhe kryetarit te PD, Lulzim Basha. Balla ka paditur Bashen per shpifje si dhe nxjerrje te sekretit hetimor per ceshtjen e 3.4 milionë eurove te gjetura ne dy makina Toyota Yaris ne Portin e Durresit.
Kategori: PD
E Merkure, 10 Tetor 2018


Avokatet, Ivi Kaso dhe Gazmend Bardhi, duke dale nga Gjykata Penale e Tiranes, pas seances se pare te gjyqit mes dhe kreut te grupit Parlamentar te PS, Taulant Balla dhe kryetarit te PD, Lulzim Basha. Balla ka paditur Bashen per shpifje si dhe nxjerrje te sekretit hetimor per ceshtjen e 3.4 milionë eurove te gjetura ne dy makina Toyota Yaris ne Portin e Durresit.
Kategori: PD
E Merkure, 10 Tetor 2018


Avokatet, Ivi Kaso dhe Gazmend Bardhi, duke folur per gazetaret, pasi kane dale nga Gjykata Penale e Tiranes, pas seances se pare te gjyqit mes dhe kreut te grupit Parlamentar te PS, Taulant Balla dhe kryetarit te PD, Lulzim Basha. Balla ka paditur Bashen per shpifje si dhe nxjerrje te sekretit hetimor per ceshtjen e 3.4 milionë eurove te gjetura ne dy makina Toyota Yaris ne Portin e Durresit.
Kategori: PD
E Merkure, 10 Tetor 2018


Avokatet, Ivi Kaso dhe Gazmend Bardhi, duke folur per gazetaret, pasi kane dale nga Gjykata Penale e Tiranes, pas seances se pare te gjyqit mes dhe kreut te grupit Parlamentar te PS, Taulant Balla dhe kryetarit te PD, Lulzim Basha. Balla ka paditur Bashen per shpifje si dhe nxjerrje te sekretit hetimor per ceshtjen e 3.4 milionë eurove te gjetura ne dy makina Toyota Yaris ne Portin e Durresit.
Kategori: PD
E Merkure, 10 Tetor 2018


Avokatet, Ivi Kaso dhe Gazmend Bardhi, duke folur per gazetaret, pasi kane dale nga Gjykata Penale e Tiranes, pas seances se pare te gjyqit mes dhe kreut te grupit Parlamentar te PS, Taulant Balla dhe kryetarit te PD, Lulzim Basha. Balla ka paditur Bashen per shpifje si dhe nxjerrje te sekretit hetimor per ceshtjen e 3.4 milionë eurove te gjetura ne dy makina Toyota Yaris ne Portin e Durresit.
Kategori: PD
E Merkure, 10 Tetor 2018


Avokatet, Ivi Kaso dhe Gazmend Bardhi, duke folur per gazetaret, pasi kane dale nga Gjykata Penale e Tiranes, pas seances se pare te gjyqit mes dhe kreut te grupit Parlamentar te PS, Taulant Balla dhe kryetarit te PD, Lulzim Basha. Balla ka paditur Bashen per shpifje si dhe nxjerrje te sekretit hetimor per ceshtjen e 3.4 milionë eurove te gjetura ne dy makina Toyota Yaris ne Portin e Durresit.
Kategori: PD
E Merkure, 10 Tetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8