English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


JAKA PER PAKETEN FISKALE TE 2019 - Kryetari i Dhomes se Tregtise dhe Industrise Tirane, Nikolin Jaka, duke folur gjate nje konference shtypi, ku publikoi propozimet e Dhomes se Tregtise per sa i perket paketes fiskale te vitit 2019.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 11 Tetor 2018


Kryetari i Dhomes se Tregtise dhe Industrise Tirane, Nikolin Jaka, duke folur gjate nje konference shtypi, ku publikoi propozimet e Dhomes se Tregtise per sa i perket paketes fiskale te vitit 2019.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 11 Tetor 2018


Kryetari i Dhomes se Tregtise dhe Industrise Tirane, Nikolin Jaka, duke folur gjate nje konference shtypi, ku publikoi propozimet e Dhomes se Tregtise per sa i perket paketes fiskale te vitit 2019.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 11 Tetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3