English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


GJIKNURI PER BUXHETIN E 2019 - Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarise Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ne lidhje me projektbuxhetin e vitit 2019 per energjine dhe infrastrukturen.
Kategori: Parlament
E Merkure, 07 Nentor 2018


Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarise Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ne lidhje me projektbuxhetin e vitit 2019 per energjine dhe infrastrukturen.
Kategori: Parlament
E Merkure, 07 Nentor 2018


Deputetet, Ilir Beqja, Eduard Shalsi, Besnik Baraj, Rakip Suli, Andrea Marto, Tatiana Nurce, gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarise Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ku Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri, ishte thirrur te raportonte ne lidhje me projektbuxhetin e vitit 2019 per energjine dhe infrastrukturen.
Kategori: Parlament
E Merkure, 07 Nentor 2018


Deputetet, Ilir Beqja, Eduard Shalsi, Besnik Baraj, gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarise Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ku Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri, ishte thirrur te raportonte ne lidhje me projektbuxhetin e vitit 2019 per energjine dhe infrastrukturen.
Kategori: Parlament
E Merkure, 07 Nentor 2018


Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarise Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ne lidhje me projektbuxhetin e vitit 2019 per energjine dhe infrastrukturen.
Kategori: Parlament
E Merkure, 07 Nentor 2018


Deputetet, Ilir Beqja, Eduard Shalsi, Besnik Baraj, Rakip Suli, Fidel Ylli, Andrea Marto, Tatiana Nurce, gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarise Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ku Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri, ishte thirrur te raportonte ne lidhje me projektbuxhetin e vitit 2019 per energjine dhe infrastrukturen.
Kategori: Parlament
E Merkure, 07 Nentor 2018


Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarise Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ne lidhje me projektbuxhetin e vitit 2019 per energjine dhe infrastrukturen.
Kategori: Parlament
E Merkure, 07 Nentor 2018


Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarise Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ne lidhje me projektbuxhetin e vitit 2019 per energjine dhe infrastrukturen.
Kategori: Parlament
E Merkure, 07 Nentor 2018


Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarise Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ne lidhje me projektbuxhetin e vitit 2019 per energjine dhe infrastrukturen.
Kategori: Parlament
E Merkure, 07 Nentor 2018


Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarise Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ne lidhje me projektbuxhetin e vitit 2019 per energjine dhe infrastrukturen.
Kategori: Parlament
E Merkure, 07 Nentor 2018


Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarise Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ne lidhje me projektbuxhetin e vitit 2019 per energjine dhe infrastrukturen.
Kategori: Parlament
E Merkure, 07 Nentor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 11 of 11