English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KUKO DHE SORECA TAKIM ME KOORDINATORET E BE - Zv/ministrja e Brendshme, Romina Kuko dhe Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca gjate nje takimi me 61 koordinatore vendore shqiptare te Bashkimit Evropian ne njesite bashkiake te vendit - mbeshtetur nga projekti Bashkite per Evropen, i financuar nga BE, tek Europe House.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018


Zv/ministrja e Brendshme, Romina Kuko dhe Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca gjate nje takimi me 61 koordinatore vendore shqiptare te Bashkimit Evropian ne njesite bashkiake te vendit - mbeshtetur nga projekti Bashkite per Evropen, i financuar nga BE, tek Europe House.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018


Zv/ministrja e Brendshme, Romina Kuko dhe Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca gjate nje takimi me 61 koordinatore vendore shqiptare te Bashkimit Evropian ne njesite bashkiake te vendit - mbeshtetur nga projekti Bashkite per Evropen, i financuar nga BE, tek Europe House.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3