English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KONFERENCE PER TE DREJTAT E GRAVE - Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu dhe Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, gjate Konferences Kombetare Te drejtat e Grave jane te Drejtat e Njeriut ne Hotel Tirana International.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 06 Dhjetor 2018


Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu dhe Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, gjate Konferences Kombetare Te drejtat e Grave jane te Drejtat e Njeriut ne Hotel Tirana International.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 06 Dhjetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 2 of 2