English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PLAGOSJE ME ARME PRANE QENDRES KRISTAL - Forca policie dhe eksperte te policise shkencore, duke kqyrur vendin e ngjarjes ne rrugen Prokop Mima prane qendres Krietal, ku 26 vjecari Enea Keqa ka mbetur i plagosur me arme zjarri.
Kategori: Polici
E Enjte, 14 Mars 2019


Forca policie dhe eksperte te policise shkencore, duke kqyrur vendin e ngjarjes ne rrugen Prokop Mima prane qendres Krietal, ku 26 vjecari Enea Keqa ka mbetur i plagosur me arme zjarri.
Kategori: Polici
E Enjte, 14 Mars 2019


Forca policie dhe eksperte te policise shkencore, duke kqyrur vendin e ngjarjes ne rrugen Prokop Mima prane qendres Krietal, ku 26 vjecari Enea Keqa ka mbetur i plagosur me arme zjarri.
Kategori: Polici
E Enjte, 14 Mars 2019


Forca policie dhe eksperte te policise shkencore, duke kqyrur vendin e ngjarjes ne rrugen Prokop Mima prane qendres Krietal, ku 26 vjecari Enea Keqa ka mbetur i plagosur me arme zjarri.
Kategori: Polici
E Enjte, 14 Mars 2019


Forca policie dhe eksperte te policise shkencore, duke kqyrur vendin e ngjarjes ne rrugen Prokop Mima prane qendres Krietal, ku 26 vjecari Enea Keqa ka mbetur i plagosur me arme zjarri.
Kategori: Polici
E Enjte, 14 Mars 2019


Forca policie dhe eksperte te policise shkencore, duke kqyrur vendin e ngjarjes ne rrugen Prokop Mima prane qendres Krietal, ku 26 vjecari Enea Keqa ka mbetur i plagosur me arme zjarri.
Kategori: Polici
E Enjte, 14 Mars 2019


Forca policie dhe eksperte te policise shkencore, duke kqyrur vendin e ngjarjes ne rrugen Prokop Mima prane qendres Krietal, ku 26 vjecari Enea Keqa ka mbetur i plagosur me arme zjarri.
Kategori: Polici
E Enjte, 14 Mars 2019


Forca policie dhe eksperte te policise shkencore, duke kqyrur vendin e ngjarjes ne rrugen Prokop Mima prane qendres Krietal, ku 26 vjecari Enea Keqa ka mbetur i plagosur me arme zjarri.
Kategori: Polici
E Enjte, 14 Mars 2019


Forca policie dhe eksperte te policise shkencore, duke kqyrur vendin e ngjarjes ne rrugen Prokop Mima prane qendres Krietal, ku 26 vjecari Enea Keqa ka mbetur i plagosur me arme zjarri.
Kategori: Polici
E Enjte, 14 Mars 2019


Forca policie dhe eksperte te policise shkencore, duke kqyrur vendin e ngjarjes ne rrugen Prokop Mima prane qendres Krietal, ku 26 vjecari Enea Keqa ka mbetur i plagosur me arme zjarri.
Kategori: Polici
E Enjte, 14 Mars 2019


Forca policie dhe eksperte te policise shkencore, duke kqyrur vendin e ngjarjes ne rrugen Prokop Mima prane qendres Krietal, ku 26 vjecari Enea Keqa ka mbetur i plagosur me arme zjarri.
Kategori: Polici
E Enjte, 14 Mars 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 11 of 11