English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KPA SHKARKON FAQOLLIN - Kryetarja e Kolegjit te Posacem te Apelimit, KPA, Natasha Mulaj dhe anetaret, Luan Daci, Ina Rama, Rezarta Schuetz, Sokol Como, gjate nje seance te KPA, i cili ka shkarkuar nga detyra gjyqtarin e Gjykates se Tiranes, Astrit Faqolli, pasi nuk ka justifikuar dot pasurine e tij. KPA ka mare ne shqyrtim ankimimin e Komisionerit Publik pasi Faqolli u cilesua si figure e paster sipas rivleresmit me heret ne KPK.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 18 Prill 2019


Kryetarja e Kolegjit te Posacem te Apelimit, KPA, Natasha Mulaj dhe anetaret, Luan Daci, Ina Rama, Rezarta Schuetz, Sokol Como, gjate nje seance te KPA, i cili ka shkarkuar nga detyra gjyqtarin e Gjykates se Tiranes, Astrit Faqolli, pasi nuk ka justifikuar dot pasurine e tij. KPA ka mare ne shqyrtim ankimimin e Komisionerit Publik pasi Faqolli u cilesua si figure e paster sipas rivleresmit me heret ne KPK.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 18 Prill 2019


Kryetarja e Kolegjit te Posacem te Apelimit, KPA, Natasha Mulaj dhe anetaret, Luan Daci, Ina Rama, Rezarta Schuetz, Sokol Como, gjate nje seance te KPA, i cili ka shkarkuar nga detyra gjyqtarin e Gjykates se Tiranes, Astrit Faqolli, pasi nuk ka justifikuar dot pasurine e tij. KPA ka mare ne shqyrtim ankimimin e Komisionerit Publik pasi Faqolli u cilesua si figure e paster sipas rivleresmit me heret ne KPK.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 18 Prill 2019


Anetarja e Kolegjit te Posacem te Apelimit, KPA, Ina Rama gjate nje seance te KPA, i cili ka shkarkuar nga detyra gjyqtarin e Gjykates se Tiranes, Astrit Faqolli, pasi nuk ka justifikuar dot pasurine e tij. KPA ka mare ne shqyrtim ankimimin e Komisionerit Publik pasi Faqolli u cilesua si figure e paster sipas rivleresmit me heret ne KPK.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 18 Prill 2019


Anetari i Kolegjit te Posacem te Apelimit, KPA, Sokol Como, gjate nje seance te KPA, i cili ka shkarkuar nga detyra gjyqtarin e Gjykates se Tiranes, Astrit Faqolli, pasi nuk ka justifikuar dot pasurine e tij. KPA ka mare ne shqyrtim ankimimin e Komisionerit Publik pasi Faqolli u cilesua si figure e paster sipas rivleresmit me heret ne KPK.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 18 Prill 2019


Anetari i Kolegjit te Posacem te Apelimit, KPA, Luan Daci, gjate nje seance te KPA, i cili ka shkarkuar nga detyra gjyqtarin e Gjykates se Tiranes, Astrit Faqolli, pasi nuk ka justifikuar dot pasurine e tij. KPA ka mare ne shqyrtim ankimimin e Komisionerit Publik pasi Faqolli u cilesua si figure e paster sipas rivleresmit me heret ne KPK.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 18 Prill 2019


Anetarja e Kolegjit te Posacem te Apelimit, KPA, Rezarta Schuetz, gjate nje seance te KPA, i cili ka shkarkuar nga detyra gjyqtarin e Gjykates se Tiranes, Astrit Faqolli, pasi nuk ka justifikuar dot pasurine e tij. KPA ka mare ne shqyrtim ankimimin e Komisionerit Publik pasi Faqolli u cilesua si figure e paster sipas rivleresmit me heret ne KPK.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 18 Prill 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7