English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KQZ I MBLEDHJE PER ANETARET E KZAZ - Kryetari i KQZ, Klement Zguri, nenkryetari, Denar Biba dhe anetaret, Rezarta Bitri, Edlira Jorgaqi, Bledar Skenderi, gjate nje mbledhje te KQZ, ku eshte votuar per lirimin dhe emerimin e disa anetarve ne disa KZAZ.
Kategori: KQZ
E Hene, 13 Maj 2019


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, nenkryetari, Denar Biba dhe anetaret, Rezarta Bitri, Edlira Jorgaqi, Bledar Skenderi, gjate nje mbledhje te KQZ, ku eshte votuar per lirimin dhe emerimin e disa anetarve ne disa KZAZ.
Kategori: KQZ
E Hene, 13 Maj 2019


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, nenkryetari, Denar Biba dhe anetaret, Rezarta Bitri, Edlira Jorgaqi, Bledar Skenderi, gjate nje mbledhje te KQZ, ku eshte votuar per lirimin dhe emerimin e disa anetarve ne disa KZAZ.
Kategori: KQZ
E Hene, 13 Maj 2019


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, nenkryetari, Denar Biba dhe anetaret, Rezarta Bitri, Edlira Jorgaqi, Bledar Skenderi, gjate nje mbledhje te KQZ, ku eshte votuar per lirimin dhe emerimin e disa anetarve ne disa KZAZ.
Kategori: KQZ
E Hene, 13 Maj 2019


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, nenkryetari, Denar Biba dhe anetaret, Rezarta Bitri, Edlira Jorgaqi, Bledar Skenderi, gjate nje mbledhje te KQZ, ku eshte votuar per lirimin dhe emerimin e disa anetarve ne disa KZAZ.
Kategori: KQZ
E Hene, 13 Maj 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5