English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KOSOVA SEANCE NE KPA - Gjyqtarja, Nertina Kosova, gjate nje seance te Kolegjit te Posacem te Apelimit (KPA), i cili degjoi ankimin e Komisionerit Publik kunder vendimit te KPK, per konfirmimin ne detyre te gjyqtares, Kosova.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 12 Qershor 2019


Gjyqtarja, Nertina Kosova, gjate nje seance te Kolegjit te Posacem te Apelimit (KPA), i cili degjoi ankimin e Komisionerit Publik kunder vendimit te KPK, per konfirmimin ne detyre te gjyqtares, Kosova.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 12 Qershor 2019


Kryetarja e Kolegjit te Posacem te Apelimit, KPA, Natasha Mulaj dhe anetaret, Ardian Hajdari, Sokol Como, Rezarta Schuetz, Luan Daci, gjate nje seance te Kolegjit te Posacem te Apelimit (KPA), i cili degjoi ankimin e Komisionerit Publik kunder vendimit te KPK, per konfirmimin ne detyre te gjyqtares, Nertina Kosova.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 12 Qershor 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3