English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KOMISIONI PARLAMENTAR I MEDIAS - Akademiku, Artan Fuga, duke folur ne nje mbledhje te Komisionit per Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, ku paraqiti platformen e tij alternative per Reformimin e Akademise se Shkencave, dhe shprehu shqetesimin ne lidhje me projektligjin e paraqitur nga nje grupi deputetesh. .
Kategori: Parlament
E Merkure, 10 Korrik 2019


Akademiku, Artan Fuga, duke folur ne nje mbledhje te Komisionit per Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, ku paraqiti platformen e tij alternative per Reformimin e Akademise se Shkencave, dhe shprehu shqetesimin ne lidhje me projektligjin e paraqitur nga nje grupi deputetesh. .
Kategori: Parlament
E Merkure, 10 Korrik 2019


Akademiku, Artan Fuga, duke folur ne nje mbledhje te Komisionit per Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, ku paraqiti platformen e tij alternative per Reformimin e Akademise se Shkencave, dhe shprehu shqetesimin ne lidhje me projektligjin e paraqitur nga nje grupi deputetesh. .
Kategori: Parlament
E Merkure, 10 Korrik 2019


Akademiku, Artan Fuga, duke folur ne nje mbledhje te Komisionit per Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, ku paraqiti platformen e tij alternative per Reformimin e Akademise se Shkencave, dhe shprehu shqetesimin ne lidhje me projektligjin e paraqitur nga nje grupi deputetesh. .
Kategori: Parlament
E Merkure, 10 Korrik 2019


Akademiku, Artan Fuga, duke folur ne nje mbledhje te Komisionit per Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, ku paraqiti platformen e tij alternative per Reformimin e Akademise se Shkencave, dhe shprehu shqetesimin ne lidhje me projektligjin e paraqitur nga nje grupi deputetesh. .
Kategori: Parlament
E Merkure, 10 Korrik 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5