English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KOMISIONI HETIMOR PER SHKARKIMIN E METES - Ulsi Manja dhe deputetet, Adriatik Alimadhi, Krenar Rryci, Halit Valteri, Alban Zeneli, Vasilika Hysi, Klotilda Bushka, Alket Hyseni, Bashkim Fino, gjate mbledhjes se pare te Komisioni Hetimor Parlamentar, per shkarkimin e Presidentit Ilir Meta. Ky komision do te hetoje shkeljet qe sipas mazhorances Presidenti Meta i ka bere Kushtetutes, duke zhdekretuar daten e zgjedhjeve.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Korrik 2019


Ulsi Manja dhe deputetet, Adriatik Alimadhi, Krenar Rryci, Halit Valteri, Alban Zeneli, Vasilika Hysi, Klotilda Bushka, Alket Hyseni, Bashkim Fino, gjate mbledhjes se pare te Komisioni Hetimor Parlamentar, per shkarkimin e Presidentit Ilir Meta. Ky komision do te hetoje shkeljet qe sipas mazhorances Presidenti Meta i ka bere Kushtetutes, duke zhdekretuar daten e zgjedhjeve.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Korrik 2019


Ulsi Manja dhe deputetet, Krenar Rryci, Halit Valteri, Alban Zeneli, gjate mbledhjes se pare te Komisioni Hetimor Parlamentar, per shkarkimin e Presidentit Ilir Meta. Ky komision do te hetoje shkeljet qe sipas mazhorances Presidenti Meta i ka bere Kushtetutes, duke zhdekretuar daten e zgjedhjeve.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Korrik 2019


Ulsi Manja, duke folur gjate mbledhjes se pare te Komisioni Hetimor Parlamentar, per shkarkimin e Presidentit Ilir Meta. Ky komision do te hetoje shkeljet qe sipas mazhorances Presidenti Meta i ka bere Kushtetutes, duke zhdekretuar daten e zgjedhjeve.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Korrik 2019


Ulsi Manja, duke folur gjate mbledhjes se pare te Komisioni Hetimor Parlamentar, per shkarkimin e Presidentit Ilir Meta. Ky komision do te hetoje shkeljet qe sipas mazhorances Presidenti Meta i ka bere Kushtetutes, duke zhdekretuar daten e zgjedhjeve.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Korrik 2019


Ulsi Manja dhe deputetet, Adriatik Alimadhi, Krenar Rryci, Halit Valteri, Alban Zeneli, gjate mbledhjes se pare te Komisioni Hetimor Parlamentar, per shkarkimin e Presidentit Ilir Meta. Ky komision do te hetoje shkeljet qe sipas mazhorances Presidenti Meta i ka bere Kushtetutes, duke zhdekretuar daten e zgjedhjeve.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Korrik 2019


Ulsi Manja dhe deputetet, Adriatik Alimadhi, Krenar Rryci, Halit Valteri, Alban Zeneli, Vasilika Hysi, Klotilda Bushka, Alket Hyseni, Bashkim Fino, gjate mbledhjes se pare te Komisioni Hetimor Parlamentar, per shkarkimin e Presidentit Ilir Meta. Ky komision do te hetoje shkeljet qe sipas mazhorances Presidenti Meta i ka bere Kushtetutes, duke zhdekretuar daten e zgjedhjeve.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Korrik 2019


Ulsi Manja dhe deputetet, Adriatik Alimadhi, Krenar Rryci, Halit Valteri, Alban Zeneli, Vasilika Hysi, Klotilda Bushka, Alket Hyseni, Bashkim Fino, gjate mbledhjes se pare te Komisioni Hetimor Parlamentar, per shkarkimin e Presidentit Ilir Meta. Ky komision do te hetoje shkeljet qe sipas mazhorances Presidenti Meta i ka bere Kushtetutes, duke zhdekretuar daten e zgjedhjeve.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Korrik 2019


Ulsi Manja, duke folur gjate mbledhjes se pare te Komisioni Hetimor Parlamentar, per shkarkimin e Presidentit Ilir Meta. Ky komision do te hetoje shkeljet qe sipas mazhorances Presidenti Meta i ka bere Kushtetutes, duke zhdekretuar daten e zgjedhjeve.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Korrik 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 9 of 9