English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BASHA NE KONFERENCE SHTYPI - Kreu i PD, Lulzim Basha, duke dale nga nje konference shtypi, ne te cilen ka njoftuar per nisjen e nje beteje ligjore me qeverine per sa i perket aferave korruptive me tenderat dhe ka folur nder te tjera per krizen politike ne Shqiperi dhe Prokurorine Speciale Antikorrupsion (SPAK), te cilen e quan nje veper tinezare te kryeministrit.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 09 Gusht 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke hyre ne nje konference shtypi, ne te cilen ka njoftuar per nisjen e nje beteje ligjore me qeverine per sa i perket aferave korruptive me tenderat dhe ka folur nder te tjera per krizen politike ne Shqiperi dhe Prokurorine Speciale Antikorrupsion (SPAK), te cilen e quan nje veper tinezare te kryeministrit.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 09 Gusht 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi, ne te cilen ka njoftuar per nisjen e nje beteje ligjore me qeverine per sa i perket aferave korruptive me tenderat dhe ka folur nder te tjera per krizen politike ne Shqiperi dhe Prokurorine Speciale Antikorrupsion (SPAK), te cilen e quan nje veper tinezare te kryeministrit.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 09 Gusht 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi, ne te cilen ka njoftuar per nisjen e nje beteje ligjore me qeverine per sa i perket aferave korruptive me tenderat dhe ka folur nder te tjera per krizen politike ne Shqiperi dhe Prokurorine Speciale Antikorrupsion (SPAK), te cilen e quan nje veper tinezare te kryeministrit.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 09 Gusht 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi, ne te cilen ka njoftuar per nisjen e nje beteje ligjore me qeverine per sa i perket aferave korruptive me tenderat dhe ka folur nder te tjera per krizen politike ne Shqiperi dhe Prokurorine Speciale Antikorrupsion (SPAK), te cilen e quan nje veper tinezare te kryeministrit.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 09 Gusht 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi, ne te cilen ka njoftuar per nisjen e nje beteje ligjore me qeverine per sa i perket aferave korruptive me tenderat dhe ka folur nder te tjera per krizen politike ne Shqiperi dhe Prokurorine Speciale Antikorrupsion (SPAK), te cilen e quan nje veper tinezare te kryeministrit.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 09 Gusht 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi, ne te cilen ka njoftuar per nisjen e nje beteje ligjore me qeverine per sa i perket aferave korruptive me tenderat dhe ka folur nder te tjera per krizen politike ne Shqiperi dhe Prokurorine Speciale Antikorrupsion (SPAK), te cilen e quan nje veper tinezare te kryeministrit.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 09 Gusht 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7