English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I PRIFTI NE KPK - Gjyqtarja e Apelit Administrativ, Fjoralba Prifti, duke hyre ne nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Prifti po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 14 Shtator 2020


Gjyqtarja e Apelit Administrativ, Fjoralba Prifti, duke hyre ne nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Prifti po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 14 Shtator 2020


Gjyqtarja e Apelit Administrativ, Fjoralba Prifti, duke hyre ne nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Prifti po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 14 Shtator 2020


Trupa gjykuese, Valbona Sanxhaktari, Pamela Qirko, Lulzim Hamitaj, Gjyqtarja e Apelit Administrativ, Fjoralba Prifti, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Prifti po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 14 Shtator 2020


Gjyqtarja e Apelit Administrativ, Fjoralba Prifti, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Prifti po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 14 Shtator 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5