English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KOCIU NE NENKOMISIONIN E ADMINISTRATES PUBLIKE - Drejtoresha e Pergjithshme e Departamentit te Administratees Publike (DAP) Albana Kociu duke folur gjate nje seance te nenkomisionit parlamentar per administraten publike, ku ka komentuar ne lidhje me konstatimet dhe rekomandimet ne Progres raportin e Komisionit Evropian per Shqiperine per vitin 2022 lidhur me sherbimin civil.
Kategori: Parlament
E Hene, 23 Janar 2023


Kryetarja e nenkomisionit parlamentar per administraten publike, Ermonela Felaj duke folur gjate nje seance te te njejtit komision me drejtoreshen e Pergjithshme e Departamentit te Administrates Publike (DAP) Albana Kociu, ku ka komentuar ne lidhje me konstatimet dhe rekomandimet ne Progres raportin e Komisionit Evropian per Shqiperine per vitin 2022 lidhur me sherbimin civil.
Kategori: Parlament
E Hene, 23 Janar 2023


Drejtoresha e Pergjithshme e Departamentit te Administrates Publike (DAP) Albana Kociu duke folur gjate nje seance te nenkomisionit parlamentar per administraten publike, ku ka komentuar ne lidhje me konstatimet dhe rekomandimet ne Progres raportin e Komisionit Evropian per Shqiperine per vitin 2022 lidhur me sherbimin civil.
Kategori: Parlament
E Hene, 23 Janar 2023


Drejtoresha e Pergjithshme e Departamentit te Administrates Publike (DAP) Albana Kociu duke folur gjate nje seance te nenkomisionit parlamentar per administraten publike, ku ka komentuar ne lidhje me konstatimet dhe rekomandimet ne Progres raportin e Komisionit Evropian per Shqiperine per vitin 2022 lidhur me sherbimin civil.
Kategori: Parlament
E Hene, 23 Janar 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4