English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


JAVA E INOVACIONIT - Ministrja per Inovacionin dhe Administraten Publike, Milena Harito dhe Drejtori i Pergjithshem i RTSH Thoma Gellci, gjate konferences kombetare Digital Agenda Day me rastin e Javes se Inovacionit 2017.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 17 Maj 2017


Ministrja per Inovacionin dhe Administraten Publike, Milena Harito, duke folur gjate konferences kombetare Digital Agenda Day me rastin e Javes se Inovacionit 2017.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 17 Maj 2017


Ministrja per Inovacionin dhe Administraten Publike, Milena Harito, duke folur gjate konferences kombetare Digital Agenda Day me rastin e Javes se Inovacionit 2017.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 17 Maj 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3