English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SEANCE E KOLEGJIT ZGJEDHOR - Kryetari i Partise Aleanca Popullore, Artur Dojaka, duke dale pas perfundimit te nje seance ankimimi ne Kolegjin Zgjedhor, ne te cilen eshte shtyre ne 22 Maj vendimi mbi padine e kesaj partie, per te shfuqizuar listat zgjedhore te zgjedhjeve te 18 Qershorit.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 18 Maj 2017


Anetare te Kolegjit Zgjedhor, gjate nje seance ne te cilen eshte shtyre ne 22 Maj, vendimi per ankimimin e partise Aleanca Popullore per te shfuqizuar listat zgjedhore te zgjedhjeve te 18 Qershorit.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 18 Maj 2017


Anetari i Kolegjit Zgjedhor, Gjin Gjoni, gjate nje seance ne te cilen eshte shtyre ne 22 Maj, vendimi per ankimimin e partise Aleanca Popullore per te shfuqizuar listat zgjedhore te zgjedhjeve te 18 Qershorit.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 18 Maj 2017


Anetari i Kolegjit Zgjedhor, Gjin Gjoni, gjate nje seance ne te cilen eshte shtyre ne 22 Maj, vendimi per ankimimin e partise Aleanca Popullore per te shfuqizuar listat zgjedhore te zgjedhjeve te 18 Qershorit.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 18 Maj 2017


Gjin Gjoni dhe anetare te tjere te Kolegjit Zgjedhor, gjate nje seance ne te cilen eshte shtyre ne 22 Maj, vendimi per ankimimin e partise Aleanca Popullore per te shfuqizuar listat zgjedhore te zgjedhjeve te 18 Qershorit.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 18 Maj 2017


Gjin Gjoni dhe anetare te tjere te Kolegjit Zgjedhor, gjate nje seance ne te cilen eshte shtyre ne 22 Maj, vendimi per ankimimin e partise Aleanca Popullore per te shfuqizuar listat zgjedhore te zgjedhjeve te 18 Qershorit.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 18 Maj 2017


Gjin Gjoni dhe anetare te tjere te Kolegjit Zgjedhor, gjate nje seance ne te cilen eshte shtyre ne 22 Maj, vendimi per ankimimin e partise Aleanca Popullore per te shfuqizuar listat zgjedhore te zgjedhjeve te 18 Qershorit.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i Partise Aleanca Popullore, Artur Dojaka, duke dale pas perfundimit te nje seance ankimimi ne Kolegjin Zgjedhor, ne te cilen eshte shtyre ne 22 Maj vendimi mbi padine e kesaj partie, per te shfuqizuar listat zgjedhore te zgjedhjeve te 18 Qershorit.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 18 Maj 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8