English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


FILLOJNE PUNIMET TEK 7 XHUXHAT - Forca te policise bashkiake dhe atyre te rendit te cilet kane rrethuar kendin e lojrave 7 Xhuxhat ku bashkia e Tiranes ka nisur zbatimin e projektit e rikonceptimit i cili pjesen e nendheshme do ta ktheje ne nje parking nentokesor publik ndersa pjesa e siperme do te shnderrohet ne nje kend modern lojerash per femije dhe shlodhje per te rriturit.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 12 Janar 2018


Forca te policise bashkiake dhe atyre te rendit te cilet kane rrethuar kendin e lojrave 7 Xhuxhat ku bashkia e Tiranes ka nisur zbatimin e projektit e rikonceptimit i cili pjesen e nendheshme do ta ktheje ne nje parking nentokesor publik ndersa pjesa e siperme do te shnderrohet ne nje kend modern lojerash per femije dhe shlodhje per te rriturit.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 12 Janar 2018


Forca te policise bashkiake dhe atyre te rendit te cilet kane rrethuar kendin e lojrave 7 Xhuxhat ku bashkia e Tiranes ka nisur zbatimin e projektit e rikonceptimit i cili pjesen e nendheshme do ta ktheje ne nje parking nentokesor publik ndersa pjesa e siperme do te shnderrohet ne nje kend modern lojerash per femije dhe shlodhje per te rriturit.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 12 Janar 2018


Forca te policise bashkiake dhe atyre te rendit te cilet kane rrethuar kendin e lojrave 7 Xhuxhat ku bashkia e Tiranes ka nisur zbatimin e projektit e rikonceptimit i cili pjesen e nendheshme do ta ktheje ne nje parking nentokesor publik ndersa pjesa e siperme do te shnderrohet ne nje kend modern lojerash per femije dhe shlodhje per te rriturit.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 12 Janar 2018


Forca te policise bashkiake dhe atyre te rendit te cilet kane rrethuar kendin e lojrave 7 Xhuxhat ku bashkia e Tiranes ka nisur zbatimin e projektit e rikonceptimit i cili pjesen e nendheshme do ta ktheje ne nje parking nentokesor publik ndersa pjesa e siperme do te shnderrohet ne nje kend modern lojerash per femije dhe shlodhje per te rriturit.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 12 Janar 2018


Forca te policise bashkiake dhe atyre te rendit te cilet kane rrethuar kendin e lojrave 7 Xhuxhat ku bashkia e Tiranes ka nisur zbatimin e projektit e rikonceptimit i cili pjesen e nendheshme do ta ktheje ne nje parking nentokesor publik ndersa pjesa e siperme do te shnderrohet ne nje kend modern lojerash per femije dhe shlodhje per te rriturit.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 12 Janar 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6