English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KUMBARO TAKON ARTISTET - Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro, aktoret, Artan Imami, Laert Vasili, Bujar Asqeriu, regjisoret, Armand Bora, Spiro Duni, gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro, aktoret, Artan Imami, Laert Vasili, Bujar Asqeriu, regjisoret, Armand Bora, Spiro Duni, gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktori, Bujar Asqeriu, duke folur gjate nje takimi me Ministren e Kultures, Mirela Kumbaro, ku eshte diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe aktori Bujar Asqeriu, gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro, aktoret, Artan Imami, Laert Vasili, Bujar Asqeriu, regjisoret, Armand Bora, Spiro Duni, gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktoret, Laert Vasili dhe Bujar Asqeriu, gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Regjisori Spiro Duni dhe aktori Laert Vasili, gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktoret, Artan Imami, Bujar Asqeriu dhe regjisori Armando Bora, gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe drejtoresha e IMK, Arta Dollani, gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktoret, Artan Imami dhe Bujar Asqeriu, gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe aktori Artan Imami, gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktori Artan Imami, gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktori Artan Imami dhe regjizori Armando Bora, gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe drejtoresha e IMK, Arta Dollani, gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro, duke folur gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro, duke folur gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktori Bujar Asqeriu, duke folur gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe aktori Bujar Asqeriu, gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Regjizori Armando Bora, duke folur gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro, gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktori Bujar Asqeriu, duke folur gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Regjisori Spiro Duni, duke folur gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktori, Laert Vasili, duke folur gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Aktoret, Laert Vasili dhe Bujar Asqeriu, gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Regjisori Kastriot Cipi dhe aktorja Ema Andrea, gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Regjisori Kastriot Cipi dhe aktorja Ema Andrea, gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 14 Shkurt 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe drejtoresha e IMK, Arta Dollani, gjate nje takimi ne Ministrine e Kultures, ku kane diskutuar ne lidhje me projektligjin per Artin dhe Kulturen dhe per projektin e rindertimit te godines se Teatrit Kombetar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 14 Shkurt 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 27 of 27