English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


10 VJETORI I ZYRES SE KOMISIONERIT PER INFORMIMIN DHE MBROJTJEN E TE DHENAVE PERSONALE - Kreu i zyres se Keshillit te Evropes ne Tirane, Claus Neukirch, Komisioneri Besnik Dervishi, deputetja Vasilika Hysi, gjate ceremonise se kremtimit te 10 vjetorit te krijimit te Zyres se Komisionerit per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 12 Mars 2018


Kreu i zyres se Keshillit te Evropes ne Tirane, Claus Neukirch, Komisioneri Besnik Dervishi, deputetja Vasilika Hysi, gjate ceremonise se kremtimit te 10 vjetorit te krijimit te Zyres se Komisionerit per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 12 Mars 2018


Kryetarja e Kolegjit te Posacem te Apelimit te Gjykates Kushtetuese, Natasha Mulaj, Kryetarja e Komisionit te Kualifikimit, Genta Tafa Bungo, gjate ceremonise se kremtimit te 10 vjetorit te krijimit te Zyres se Komisionerit per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 12 Mars 2018


Kryetarja e Kolegjit te Posacem te Apelimit te Gjykates Kushtetuese, Natasha Mulaj, Kryetarja e Komisionit te Kualifikimit, Genta Tafa Bungo, gjate ceremonise se kremtimit te 10 vjetorit te krijimit te Zyres se Komisionerit per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 12 Mars 2018


Deputetja, Vasilika Hysi, duke folur gjate ceremonise se kremtimit te 10 vjetorit te krijimit te Zyres se Komisionerit per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 12 Mars 2018


Kryetarja e Kolegjit te Posacem te Apelimit te Gjykates Kushtetuese, Natasha Mulaj, Drejtori i Shkolles se Magjistratures, Sokol Sadushi, Kryetarja e Komisionit te Kualifikimit, Genta Tafa Bungo, gjate ceremonise se kremtimit te 10 vjetorit te krijimit te Zyres se Komisionerit per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 12 Mars 2018


Deputetja, Vasilika Hysi, duke folur gjate ceremonise se kremtimit te 10 vjetorit te krijimit te Zyres se Komisionerit per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 12 Mars 2018


Kryetarja e Kolegjit te Posacem te Apelimit te Gjykates Kushtetuese, Natasha Mulaj, Drejtori i Shkolles se Magjistratures, Sokol Sadushi, Kryetarja e Komisionit te Kualifikimit, Genta Tafa Bungo, gjate ceremonise se kremtimit te 10 vjetorit te krijimit te Zyres se Komisionerit per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 12 Mars 2018


Kreu i zyres se Keshillit te Evropes ne Tirane, Claus Neukirch, duke folur gjate ceremonise se kremtimit te 10 vjetorit te krijimit te Zyres se Komisionerit per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 12 Mars 2018


Deputetja, Vasilika Hysi, Avokatja e Popullit, Erinda Ballanca, gjate ceremonise se kremtimit te 10 vjetorit te krijimit te Zyres se Komisionerit per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 12 Mars 2018


Zv/ambasadori i OSBE ne Tirane, Robert Wilton, duke folur gjate ceremonise se kremtimit te 10 vjetorit te krijimit te Zyres se Komisionerit per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 12 Mars 2018


Zv/ambasadori i OSBE ne Tirane, Robert Wilton, duke folur gjate ceremonise se kremtimit te 10 vjetorit te krijimit te Zyres se Komisionerit per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 12 Mars 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 12 of 12