English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


EKSPOZITA E VORPSIT NE KM - Postera me foto te ekspozites, Providence te piktores dhe shkrimtares Ornela Vorpsi, e cila shfaqet per here te pare perpara publikut shqiptar me nje seri pikturash e fotografish, ne sallen COD ne Kryeministri.
Kategori: Kulture
E Merkure, 11 Prill 2018


Postera me foto te ekspozites, Providence te piktores dhe shkrimtares Ornela Vorpsi, e cila shfaqet per here te pare perpara publikut shqiptar me nje seri pikturash e fotografish, ne sallen COD ne Kryeministri.
Kategori: Kulture
E Merkure, 11 Prill 2018


Postera me foto te ekspozites, Providence te piktores dhe shkrimtares Ornela Vorpsi, e cila shfaqet per here te pare perpara publikut shqiptar me nje seri pikturash e fotografish, ne sallen COD ne Kryeministri.
Kategori: Kulture
E Merkure, 11 Prill 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3