English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RRITET CMIMI I KARBURANTIT - Makina duke u furnizuar me karburant ne nje nga pikat e shitjes se karburanteve ne Tirane. Prej afro nje jave cmimi i naftes, benzines dhe gazit te lengshem eshte shtrenjtuar me te pakten 5 leke per liter.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 08 Tetor 2018


Makina duke u furnizuar me karburant ne nje nga pikat e shitjes se karburanteve ne Tirane. Prej afro nje jave cmimi i naftes, benzines dhe gazit te lengshem eshte shtrenjtuar me te pakten 5 leke per liter.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 08 Tetor 2018


Makina duke u furnizuar me karburant ne nje nga pikat e shitjes se karburanteve ne Tirane. Prej afro nje jave cmimi i naftes, benzines dhe gazit te lengshem eshte shtrenjtuar me te pakten 5 leke per liter.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 08 Tetor 2018


Makina duke u furnizuar me karburant ne nje nga pikat e shitjes se karburanteve ne Tirane. Prej afro nje jave cmimi i naftes, benzines dhe gazit te lengshem eshte shtrenjtuar me te pakten 5 leke per liter.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 08 Tetor 2018


Makina duke u furnizuar me karburant ne nje nga pikat e shitjes se karburanteve ne Tirane. Prej afro nje jave cmimi i naftes, benzines dhe gazit te lengshem eshte shtrenjtuar me te pakten 5 leke per liter.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 08 Tetor 2018


Makina duke u furnizuar me karburant ne nje nga pikat e shitjes se karburanteve ne Tirane. Prej afro nje jave cmimi i naftes, benzines dhe gazit te lengshem eshte shtrenjtuar me te pakten 5 leke per liter.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 08 Tetor 2018


Makina duke u furnizuar me karburant ne nje nga pikat e shitjes se karburanteve ne Tirane. Prej afro nje jave cmimi i naftes, benzines dhe gazit te lengshem eshte shtrenjtuar me te pakten 5 leke per liter.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 08 Tetor 2018


Makina duke u furnizuar me karburant ne nje nga pikat e shitjes se karburanteve ne Tirane. Prej afro nje jave cmimi i naftes, benzines dhe gazit te lengshem eshte shtrenjtuar me te pakten 5 leke per liter.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 08 Tetor 2018


Makina duke u furnizuar me karburant ne nje nga pikat e shitjes se karburanteve ne Tirane. Prej afro nje jave cmimi i naftes, benzines dhe gazit te lengshem eshte shtrenjtuar me te pakten 5 leke per liter.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 08 Tetor 2018


Makina duke u furnizuar me karburant ne nje nga pikat e shitjes se karburanteve ne Tirane. Prej afro nje jave cmimi i naftes, benzines dhe gazit te lengshem eshte shtrenjtuar me te pakten 5 leke per liter.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 08 Tetor 2018


Makina duke u furnizuar me karburant ne nje nga pikat e shitjes se karburanteve ne Tirane. Prej afro nje jave cmimi i naftes, benzines dhe gazit te lengshem eshte shtrenjtuar me te pakten 5 leke per liter.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 08 Tetor 2018


Makina duke u furnizuar me karburant ne nje nga pikat e shitjes se karburanteve ne Tirane. Prej afro nje jave cmimi i naftes, benzines dhe gazit te lengshem eshte shtrenjtuar me te pakten 5 leke per liter.
Kategori: Ekonomi
E Hene, 08 Tetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 12 of 12