English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BASHA TAKIM ME GAZETARE - Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku deklaroi se krimi ne Shqiperi eshte me i forte se kurre dhe kontrollon territorin dhe ekonomine.
Kategori: PD
E Marte, 09 Tetor 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku deklaroi se krimi ne Shqiperi eshte me i forte se kurre dhe kontrollon territorin dhe ekonomine.
Kategori: PD
E Marte, 09 Tetor 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku deklaroi se krimi ne Shqiperi eshte me i forte se kurre dhe kontrollon territorin dhe ekonomine.
Kategori: PD
E Marte, 09 Tetor 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku deklaroi se krimi ne Shqiperi eshte me i forte se kurre dhe kontrollon territorin dhe ekonomine.
Kategori: PD
E Marte, 09 Tetor 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku deklaroi se krimi ne Shqiperi eshte me i forte se kurre dhe kontrollon territorin dhe ekonomine.
Kategori: PD
E Marte, 09 Tetor 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku deklaroi se krimi ne Shqiperi eshte me i forte se kurre dhe kontrollon territorin dhe ekonomine.
Kategori: PD
E Marte, 09 Tetor 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku deklaroi se krimi ne Shqiperi eshte me i forte se kurre dhe kontrollon territorin dhe ekonomine.
Kategori: PD
E Marte, 09 Tetor 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku deklaroi se krimi ne Shqiperi eshte me i forte se kurre dhe kontrollon territorin dhe ekonomine.
Kategori: PD
E Marte, 09 Tetor 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku deklaroi se krimi ne Shqiperi eshte me i forte se kurre dhe kontrollon territorin dhe ekonomine.
Kategori: PD
E Marte, 09 Tetor 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku deklaroi se krimi ne Shqiperi eshte me i forte se kurre dhe kontrollon territorin dhe ekonomine.
Kategori: PD
E Marte, 09 Tetor 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje bashkebisedimi me gazetare, ku deklaroi se krimi ne Shqiperi eshte me i forte se kurre dhe kontrollon territorin dhe ekonomine.
Kategori: PD
E Marte, 09 Tetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 11 of 11