English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KLOSI PER MBJELLJEN E PEMEVE - Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, duke folur gjate nje takimi ku ka celur zyrtarisht sezonin e ri te mbjelljes se pemeve nen moton per Pyjet qe duam.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 10 Tetor 2018


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, duke folur gjate nje takimi ku ka celur zyrtarisht sezonin e ri te mbjelljes se pemeve nen moton per Pyjet qe duam.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 10 Tetor 2018


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, duke folur gjate nje takimi ku ka celur zyrtarisht sezonin e ri te mbjelljes se pemeve nen moton per Pyjet qe duam.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 10 Tetor 2018


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, duke folur gjate nje takimi ku ka celur zyrtarisht sezonin e ri te mbjelljes se pemeve nen moton per Pyjet qe duam.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 10 Tetor 2018


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, duke folur gjate nje takimi ku ka celur zyrtarisht sezonin e ri te mbjelljes se pemeve nen moton per Pyjet qe duam.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 10 Tetor 2018


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, duke folur gjate nje takimi ku ka celur zyrtarisht sezonin e ri te mbjelljes se pemeve nen moton per Pyjet qe duam.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 10 Tetor 2018


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, duke folur gjate nje takimi ku ka celur zyrtarisht sezonin e ri te mbjelljes se pemeve nen moton per Pyjet qe duam.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 10 Tetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7