English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PRISHEN NDERTIMET NE SHKOZE - Fadromat e IKMT, duke prishur ndertimet ne zonen e Shkozes, te cilat preken nga ndertimi i Unazes se Re dhe rojekti per reabilitimin e lumit të Lanes. Banoret e kesaj zone kane protestuar pasi pretendojne se nuk kane marre asnje dokument apo njoftim paraprak per prishjen e objekteve.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 04 Dhjetor 2018


Fadromat e IKMT, duke prishur ndertimet ne zonen e Shkozes, te cilat preken nga ndertimi i Unazes se Re dhe rojekti per reabilitimin e lumit të Lanes. Banoret e kesaj zone kane protestuar pasi pretendojne se nuk kane marre asnje dokument apo njoftim paraprak per prishjen e objekteve.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 04 Dhjetor 2018


Fadromat e IKMT, duke prishur ndertimet ne zonen e Shkozes, te cilat preken nga ndertimi i Unazes se Re dhe rojekti per reabilitimin e lumit të Lanes. Banoret e kesaj zone kane protestuar pasi pretendojne se nuk kane marre asnje dokument apo njoftim paraprak per prishjen e objekteve.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 04 Dhjetor 2018


Fadromat e IKMT, duke prishur ndertimet ne zonen e Shkozes, te cilat preken nga ndertimi i Unazes se Re dhe rojekti per reabilitimin e lumit të Lanes. Banoret e kesaj zone kane protestuar pasi pretendojne se nuk kane marre asnje dokument apo njoftim paraprak per prishjen e objekteve.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 04 Dhjetor 2018


Fadromat e IKMT, duke prishur ndertimet ne zonen e Shkozes, te cilat preken nga ndertimi i Unazes se Re dhe rojekti per reabilitimin e lumit të Lanes. Banoret e kesaj zone kane protestuar pasi pretendojne se nuk kane marre asnje dokument apo njoftim paraprak per prishjen e objekteve.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 04 Dhjetor 2018


Fadromat e IKMT, duke prishur ndertimet ne zonen e Shkozes, te cilat preken nga ndertimi i Unazes se Re dhe rojekti per reabilitimin e lumit të Lanes. Banoret e kesaj zone kane protestuar pasi pretendojne se nuk kane marre asnje dokument apo njoftim paraprak per prishjen e objekteve.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 04 Dhjetor 2018


Fadromat e IKMT, duke prishur ndertimet ne zonen e Shkozes, te cilat preken nga ndertimi i Unazes se Re dhe rojekti per reabilitimin e lumit të Lanes. Banoret e kesaj zone kane protestuar pasi pretendojne se nuk kane marre asnje dokument apo njoftim paraprak per prishjen e objekteve.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 04 Dhjetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7