English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PREMIERA E DOKUMENTARIT LORIK - Kryeministri, Edi Rama duke folur gjate premieres se dokumentarit Lorik, prodhim i DigitAlb i realizuar nga autori Andi Decka, qe ka si personazh kryesor Lorik Canen, ish-kapitenin e kombetares Shqiptare te futbollit.
Kategori: Sport
E Merkure, 05 Dhjetor 2018


Agim Cana, gjate premieres se dokumentarit Lorik, prodhim i DigitAlb i realizuar nga autori Andi Decka, qe ka si personazh kryesor Lorik Canen, ish-kapitenin e kombetares Shqiptare te futbollit.
Kategori: Sport
E Merkure, 05 Dhjetor 2018


Kryeministri, Edi Rama duke folur gjate premieres se dokumentarit Lorik, prodhim i DigitAlb i realizuar nga autori Andi Decka, qe ka si personazh kryesor Lorik Canen, ish-kapitenin e kombetares Shqiptare te futbollit.
Kategori: Sport
E Merkure, 05 Dhjetor 2018


Gazetari, Andi Decka, duke folur gjate premieres se dokumentarit Lorik, te realizuar prej tij dhe prodhim i DigitAlb, qe ka si personazh kryesor Lorik Canen, ish-kapitenin e kombetares Shqiptare te futbollit.
Kategori: Sport
E Merkure, 05 Dhjetor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe gruaja e tij, Linda Basha gjate premieres se dokumentarit Lorik, prodhim i DigitAlb i realizuar nga autori Andi Decka, qe ka si personazh kryesor Lorik Canen, ish-kapitenin e kombetares Shqiptare te futbollit.
Kategori: Sport
E Merkure, 05 Dhjetor 2018


Presidenti, Ilir Meta, Presidenti i FSHF, Armand Duka, gjate premieres se dokumentarit Lorik, prodhim i DigitAlb i realizuar nga autori Andi Decka, qe ka si personazh kryesor Lorik Canen, ish-kapitenin e kombetares Shqiptare te futbollit.
Kategori: Sport
E Merkure, 05 Dhjetor 2018


Presidenti, Ilir Meta, Presidenti i FSHF, Armand Duka, gjate premieres se dokumentarit Lorik, prodhim i DigitAlb i realizuar nga autori Andi Decka, qe ka si personazh kryesor Lorik Canen, ish-kapitenin e kombetares Shqiptare te futbollit.
Kategori: Sport
E Merkure, 05 Dhjetor 2018


Lorik Cana, duke folur gjate premieres se dokumentarit Lorik, prodhim i DigitAlb i realizuar nga autori Andi Decka, qe ka ate si personazh kryesor ne rolin e ish-kapitenin e kombetares Shqiptare te futbollit.
Kategori: Sport
E Merkure, 05 Dhjetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8