English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RESHJET E BORES NE KORCE - Kembesore duke ecur ne rruget e mbuluara nga bora dhe akulli ne qytetin e Korces. Prej nates se mbremshme pjesa me e madhe e vendit eshte perfshire nga reshje te dendura te bores dhe temperaturat e uleta te cilat kane paralizuar normalitetin ne shume zona duke bllokuar rruget ne disa fshatera dhe mbyllur disa shkolla. (Foto LSA / Denis VOGLI)
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 10 Janar 2019


Kembesore duke ecur ne rruget e mbuluara nga bora dhe akulli ne qytetin e Korces. Prej nates se mbremshme pjesa me e madhe e vendit eshte perfshire nga reshje te dendura te bores dhe temperaturat e uleta te cilat kane paralizuar normalitetin ne shume zona duke bllokuar rruget ne disa fshatera dhe mbyllur disa shkolla. (Foto LSA / Denis VOGLI)
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 10 Janar 2019


Kembesore duke ecur ne rruget e mbuluara nga bora dhe akulli ne qytetin e Korces. Prej nates se mbremshme pjesa me e madhe e vendit eshte perfshire nga reshje te dendura te bores dhe temperaturat e uleta te cilat kane paralizuar normalitetin ne shume zona duke bllokuar rruget ne disa fshatera dhe mbyllur disa shkolla. (Foto LSA / Denis VOGLI)
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 10 Janar 2019


Makina te mbuluara nga bora ne qytetin e Korces. Prej nates se mbremshme pjesa me e madhe e vendit eshte perfshire nga reshje te dendura te bores dhe temperaturat e uleta te cilat kane paralizuar normalitetin ne shume zona duke bllokuar rruget ne disa fshatera dhe mbyllur disa shkolla. (Foto LSA / Denis VOGLI)
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 10 Janar 2019


Shetpi te mbuluara nga bora ne periferi te qytetit te Korces. Prej nates se mbremshme pjesa me e madhe e vendit eshte perfshire nga reshje te dendura te bores dhe temperaturat e uleta te cilat kane paralizuar normalitetin ne shume zona duke bllokuar rruget ne disa fshatera dhe mbyllur disa shkolla. (Foto LSA / Denis VOGLI)
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 10 Janar 2019


Shetpi te mbuluara nga bora ne periferi te qytetit te Korces. Prej nates se mbremshme pjesa me e madhe e vendit eshte perfshire nga reshje te dendura te bores dhe temperaturat e uleta te cilat kane paralizuar normalitetin ne shume zona duke bllokuar rruget ne disa fshatera dhe mbyllur disa shkolla. (Foto LSA / Denis VOGLI)
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 10 Janar 2019


Punonjes te bashkise, duke punuar per hapjen e rrugeve te mbuluara nga bora dhe akulli ne qytetin e Korces. Prej nates se mbremshme pjesa me e madhe e vendit eshte perfshire nga reshje te dendura te bores dhe temperaturat e uleta te cilat kane paralizuar normalitetin ne shume zona duke bllokuar rruget ne disa fshatera dhe mbyllur disa shkolla. (Foto LSA / Denis VOGLI)
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 10 Janar 2019


Nje shofer duke vendosur zinxhiret ne gomat e makines, per te mundesuar kalimin ne rruget e mbuluara nga bora dhe akulli ne qytetin e Korces. Prej nates se mbremshme pjesa me e madhe e vendit eshte perfshire nga reshje te dendura te bores dhe temperaturat e uleta te cilat kane paralizuar normalitetin ne shume zona duke bllokuar rruget ne disa fshatera dhe mbyllur disa shkolla. (Foto LSA / Denis VOGLI)
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 10 Janar 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8