English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PASTROHET FASADA E KRYEMINISTRISE - Punetore duke pastruar muret ne fasaden e godinse se Kryeministrise, e cila u njollos me boje te zeze dhe blu nga mbeshtetesit e opozites, ne protesten e 13 Prillit.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 15 Prill 2019


Punetore duke pastruar muret ne fasaden e godinse se Kryeministrise, e cila u njollos me boje te zeze dhe blu nga mbeshtetesit e opozites, ne protesten e 13 Prillit.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 15 Prill 2019


Punetore duke pastruar muret ne fasaden e godinse se Kryeministrise, e cila u njollos me boje te zeze dhe blu nga mbeshtetesit e opozites, ne protesten e 13 Prillit.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 15 Prill 2019


Punetore duke pastruar muret ne fasaden e godinse se Kryeministrise, e cila u njollos me boje te zeze dhe blu nga mbeshtetesit e opozites, ne protesten e 13 Prillit.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 15 Prill 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4