English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SORECA VIZITON DERVISHIN - Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe Komisioneri per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale, Besnik Dervishi, duke dale pas nje takimi ne zyrat e Komisionerit ne Tirane.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 18 Prill 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe Komisioneri per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale, Besnik Dervishi, duke dale pas nje takimi ne zyrat e Komisionerit ne Tirane.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 18 Prill 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe Komisioneri per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale, Besnik Dervishi, duke dale pas nje takimi ne zyrat e Komisionerit ne Tirane.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 18 Prill 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe Komisioneri per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale, Besnik Dervishi, duke folur per gazetaret, pasi kane dale nga nje takim ne zyrat e Komisionerit ne Tirane.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 18 Prill 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe Komisioneri per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale, Besnik Dervishi, duke folur per gazetaret, pasi kane dale nga nje takim ne zyrat e Komisionerit ne Tirane.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 18 Prill 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe Komisioneri per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale, Besnik Dervishi, duke folur per gazetaret, pasi kane dale nga nje takim ne zyrat e Komisionerit ne Tirane.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 18 Prill 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe Komisioneri per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale, Besnik Dervishi, duke folur per gazetaret, pasi kane dale nga nje takim ne zyrat e Komisionerit ne Tirane.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 18 Prill 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca dhe Komisioneri per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale, Besnik Dervishi, duke folur per gazetaret, pasi kane dale nga nje takim ne zyrat e Komisionerit ne Tirane.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 18 Prill 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8