English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I MARA NE KPK - Prokurori i Krimetve te Renda, Vladimir Mara, duke dale nga nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Mara, po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 12 Qershor 2019


Prokurori i Krimetve te Renda, Vladimir Mara, duke dale nga nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Mara, po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 12 Qershor 2019


Prokurori i Krimetve te Renda, Vladimir Mara, duke dale nga nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Mara, po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 12 Qershor 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3